上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 07:39 PM 發表

希望我:086: 可以例外啦...:122:
今日中左10蚊三T既話你有機啦...:096:

仲有3次機會...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 07:44 PM 發表

應該係大把機會...:071:
下季既事下季先算...玩埋呢3次可以放下假啦...:096:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-18 02:21 AM 發表

等我一齊睇波???:096: :096: :096:

果場我睇到隻一號種籽,俾人阻左幾次好後衝上黎走得唔錯,梗無得同頭馬比但響二班實夠.:071: :071: :071:
一句講晒...即場呢隻衰野浪費左我30蚊...佢拖番3隻熱門連贏...因為我見11-12有成60幾倍...:096:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-18 10:48 PM 發表

aanunes :

I  agree you, I am a example, in the end i am not win so much lor.

I will understand how to balance my behaveious.

best regards
amy
馬有時好多人都識睇識買...高低手之分好多時只係紀律同埋注碼策略方面...:097:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-18 10:56 PM 發表
講得有道理,

therefore every one 唔好比咁大壓力自己.
racing is a sporty.

horse still run, supermarket still need to go....:071:  :071:  :071:
冇錯....只要記住...跑完那11場馬...一樣要食飯...一樣要訓覺...一樣要生活...自自然然就知馬場外仲有一大片海闊天空...:096:

所以一季78次馬我唔會賭足...適當時候抽離下睇下馬....用一個旁觀者既角度去睇有時會令自己拿番多少馬感...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 11:03 PM 發表

高手低手位置有時都會互換....始終人係情緒既動物嘛..:035:
哈...aa呢句講得好...正正講出好多野...高手低手就係呢個分別...大家都會出錯...冇人賭馬可以唔會輸...問題係高手相對穩定...而出錯機會亦相對細好多...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 10:19 PM 發表

多謝你既 莫生氣 我收到哂,但我性格有時比較暴躁,所以都幾難有得救...:096:  

客氣野唔駛講,你嬴到$$係你有運,可能有d人睇左我post輸到好甘呢...:023:
我反而咁睇...能夠適當地運用你呢團火既話....你做好多樣野都可以好成功...因為火用得唔好就變成燥...用得好..就係鬥志...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 10:36 PM 發表

岩,我好多時就係靠呢團火翻身,所以最好多d激下我啦...:096:
哈..呢個醜人唔駛我做...搵傻佬幫幫你..:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-26 11:12 PM 發表

哈....其實賽馬呢樣野在事前係無定論可言的,只係睇你自己相信D乜野或領悟到D乜野而巳,所以同道中人係較難求的.....:041:

跑馬既可愛之處正正就在於此...我之前都講過....唔同賽事場合岩唔同既人...有d人鍾意熱有d人鍾意冷...有人鍾意沙田跑實力行先...有人鍾意捉偏差好似威哥...有人鍾意跑泥地搏爆...又有人鍾意買5班賽事好似auindi兄....亦有人鍾意買14隻都係亂搏亂....所以真係睇個人選擇...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 11:33 PM 發表

我其實都唔g自己屬於邊類型,可能大包圍岩我..有殺錯,冇放過.:096:
哈...你算係冷門型...以我所知你冷門命中率真係相對較高....:097:

當然...為左滿足貪玩既性格...你寧願非重心場次買少d都唔會唔買...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆