上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
103  51.3k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-2 12:54 發表

你既出現!真係多咗懶虫肯寫野,之前好鬼亂,宜家有你將心水集中貼,好多番薯都鍾意呢個形式研習,希望有一日有14個兄弟,一齊提供1隻馬,仲要隻隻有人揀,問你驚唔驚!隔離網有兄弟玩心水提供,每場四隻計分 ...
教主! 你唔係想我做呢個計分人啊嗎!?:030:  (可以試下嘅...)
我都冇做過吔嘢, 只係手多寫下嘢唓!:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-2 13:03 發表

我覺得佢真係好寫得,見解獨到!但我過來呢度幾個月,都唔見佢寫,係呢排先見佢寫!:097:
我見到師兄寫, 所以我又學了寫:071:
有樣學樣!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 16:42 發表

留意下,今日泥地好似唔利放..:092:
但我都係鍾意「大家都旺」:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 16:46 發表

爆完一場,又唔g會點,而且今日泥地放頭未好過...:025:
唔緊要, 呢場我冇買齋睇:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-3 16:47 發表

我覺得贏晒輸晒:071: 未必有P:097:
職業兄! 64賽比你估中, 我已88啦!:043:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 17:27 發表
karlton...sorry:029: :029: 做左老四
入到嚟都好亞......:043:
hk兄! 唔緊啦!
隻「綠野神駒」W幫我贏返有本有利:071:
入到嚟我又執幾k:029:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 17:34 發表

OK..恭喜你先:036: ,希望我可以收復江山啦...:023:
aa兄! 我支持你呀!
尾場我鍾意 13 + 你隻14, 買咗一舊水例飛Q,QP呀!:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 17:42 發表

巫斯義一唔係度,李易達全部無影,師兄隻13小心呀.....:092:
唔緊要啦! 最重要aa兄有信心:041:
輸咗當穫利回吐囉! (買咗冇計):025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 17:42 發表
第11場 決定左賭5隻  4,7,8,12,14....W/P 就 7/14 ...最後一擊...:046: :046:
aa兄! 加油呀!

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-3 18:12 發表

通常我會睇幾個有心刨馬兄弟心水
其他人不如睇報紙好過:026:
vickysoo兄! 唔知係边種呢!?:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆