aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
31  51.3k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 02:44 PM 發表

隻"濰坊"已經一連第2次有超勁重飛...不過唔鍾意...:096:
呢隻飛 啦:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 08:15 PM 發表

係呀,其實唔止我同佢,2哥都有份...:071:
:096: 我專心睇飛及做投注策略,所以小出聲:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-18 12:05 AM 發表

無你贏吾到錢:036:
唔好咁講,仲有你同aa,應該係3個腦好個1個腦,呢d先係團結精神,
你今日都有杰作,再度豪情,好歡騰,總之3個都有功勞:036:

今日6環又勁大呀:029:

六環彩 普通獎    9,12/4,12/4,8/1,12/4,6/8,12   21,497.00
            特獎   9/4/8/1/4/8      4,914,465.00

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-18 12:23 AM 發表

有你地帶住定好多:041: :036:
係"包裝福星"走左寶:032:  
下次會比今次更好:096:

引用:
原帖由 smboby 於 2007-6-18 01:58 AM 發表

我有呀.........參考埋我啲料嘛......
範圍有要,買指定三重彩無擺享第1名呀:043:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-18 01:21 PM 發表

三哥, 救埋我好播! 呢排D馬次次玩我, 買QP一定有一隻跑第4, 買W就跑第2, 買P就跑第4, 頭痛!:025:
如果唔係自己對一D有實力嘅熱門, 好有膽地重插, 一早輸到瞓街:029: , 三哥快快救救細佬!
仲有3次[四大癲王],到時記得幫襯:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 11:38 PM 發表

你份人就係咁,唔可以輕鬆吓咩?從文字已經感覺個份衝動和固執,無馬跑時盡量放鬆一點,同大家吹吹水開心吓,跑馬日再變身都世@@臐I我可能比較樂觀,感覺到就寫出來,唔好介意!打字唔係我專長,只係just for ...
今晚先得閑上黎:023: ,又隊完酒唱完K,又做完節:071: 人都輕鬆:036:

最緊要開心:036: :036: :036: :036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 09:59 PM 發表

有咩唔妥?我都無跟你賭,所以無錢贏!:096: 輸兩場都舒服晒!咪得幾個fans、c9仔賭大左少少,有咩問題?你唔好孭住咁多責任係身上,賭無必勝,大家清楚!唔通輸左走去媽叉,就無事咩!量力而為咪得囉!輸左都 ...
一狂果然夠老友兼有記性,以後二傻包唔會餓親:131:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-24 12:52 PM 發表
Race 2

I have 4 horse like, 1, 3,4,7

but i don't know buy which one in place, so trouble to choice.:029: :029:
my choice 7 place

前往最後回覆