上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.3k

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 12:52 PM 發表
驚唔驚名店之星磅重?, 呢場想食"煙":036:
信心上隻2好穩...不過20蚊唔夠買win又唔抵賭...膽囉...:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 01:05 PM 發表
柏寶可能今日冇影..:044:
機會馬係晒後面...佢今日機會馬多過韋達...所以唔駛點急...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 01:08 PM 發表

望就咁望,我怕佢只嬴到1場..:044:
咁就要睇韋達贏到幾多場...通常都要等大家緊張d...:096:

今日泥地有得追...:097:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 01:11 PM 發表
韋達衝過終點後手握拳頭, 狀甚興奮, 今日可能連珠炮發:025:
生果日報有專欄寫話佢今日贏4場...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 01:25 PM 發表

我唔係唔想去,但要場場轉,比較煩,..:023:
我好少去..又要click上又要click落...:044:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 01:36 PM 發表

我用常山做膽, 拖唔到:023: :043: :043:
呢場要拖餐先有機會中..."威財寶"好難諗到...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 02:02 PM 發表
柏寶又衰一場,真係唔可以追佢..:025:
一隻初出馬對住一堆算係今季新馬唔錯既馬...竟然40蚊唔夠...:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 02:12 PM 發表

D飛太過份,我10蚊都冇買佢...:026:
呢場隻大熱仲離譜...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 02:24 PM 發表

我睇佢最多位置..:025:
買左隻1....得就得唔得就算...:096: ...小小地當睇跑馬...:097:

馬場那邊仲未落...不過小弟呢邊落到好大...小心尾段場次會落大雨...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 02:28 PM 發表

大雨就一定落梗,買定輕磅冇衰..:028:
岩岩影到呢度超黑...:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆