上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
269  51.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 02:33 PM 發表
精圖D飛真係好勁..:044:
我個位置都多佢5毛啦..佢贏左我冇得益...不過呢d就叫飛到馬到...:097:

老葉呢條友仔專玩呢d野...還記得"綠駿之威"...:097:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-27 02:41 PM 發表

恭喜彩虹兄有錢收先:098:
多謝...贏14蚊...買10蚊wp...:096:

第6場真係"沙田威威"???一有雨就得番76蚊...:044:

大家估下今日捱唔捱到尾...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 02:39 PM 發表

記得..我有拖佢,但W唔抵買,劇就由得佢..:026:
正路既...差d俾隻"紅運精英"偷到...:096:

呢場除左隻12有乜諗法...:097:

隻3呢個地印象中都得...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 02:56 PM 發表

1號 3歲馬要負133磅仲要變化地,危dd喎..
係呀...2號行圈有點兒急啦行到...太耐啦...:023:

1號隻馬仲係靚...但係上次食飽左今次點都唔會買多...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 03:07 PM 發表

計馬就1號最高,但臨場咁多變數,又大熱門買小隻算...:026:  2號係急左,好似有d燥..:028:
其實頭先我一直都諗緊...你加左15分鐘...就應該俾d馬行番入去先...而家行左成半粒鐘...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 03:11 PM 發表

如果一隻馬唔成熟,又或者唔夠狀態,行太耐可能會現形...:122:
所以其實醒目既真係拉番入去抖抖先...反正明知未有耐跑得...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 03:17 PM 發表

慢慢黎啦,我打字都係打得多先有番d速度...:041:
係囉...都唔駛急既...慢慢黎就得架啦...見字又有野想up既實有人回...:097:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-27 03:29 PM 發表

我都係3號W/P, 中埋快達Q+PQ, 不過係10蚊雞.  :043: :096:
我仲衰過你...買3號10蚊單win算...俾人風捲殘雲...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:40 PM 發表

好彩咋..,一額汗.:044:
買左10蚊1-7連贏...收番195...以為輸左....因為呢場買左90...另外80已經死左...:096:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 04:42 PM 發表
好野中番場Q:036: , 不過有留意隔夜倍率赫死你, 呢條1,7Q隔夜有千二蚊,依家得番百九蚊:095:
我都見到....呢場預左6,8有危機...因為排左係中檔...再加上今日柏寶先生...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆