上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
911  51.3k

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-20 05:33 PM 發表

一隻大熱門"飛馬王子"殺晒我QT:043: :043: , 昨晚見佢得十幾蚊唔鬼要佢, 原來呢隻係告仔既馬王:025:
睇臨場隻飛馬王子真係唔輸得...隻馬太勁...:044:

5月20日 賽後老點你
當日10場本地賽事在落雨下進行,大家都應該留意到有好多馬飛出大外檔嬴馬或上名,証明內欄應該係當日場地比較差,d馬好難有好發揮..而我就留意到有一隻馬在不利情況下都跑得唔差,只係隻馬在最差既內欄冇拉出黎望空過..呢隻係第3場既出騏制勝,隻馬點跑大家可以自己睇番,而我自己睇呢隻馬今季餘下賽事有機會在季尾前嬴或上名,呢隻馬值得大家留意...係咁多..:025:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-21 03:35 PM 發表

唔駛等,同主馬24號出,買呢隻試下:071:
哦..到時留意下先...:041: 應該係 出騏好

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-21 03:38 PM 發表

哦..到時留意下先...:041: 應該係 出騏好
但我怕左成哥..我寧願等隻 出騏制勝..:026:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-21 03:39 PM 發表

應該話馬主成家人入場
唔輸得:096::071:
應該係冇得輸...:034:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-21 03:44 PM 發表

尋日,同主馬,駔驍之首搏失,尾場一口田第2,可惜條Q比勁大戶隊爆,得22倍:096:
我諗佢地點都有補番呢條Q做保本既...:025:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-21 06:29 PM 發表

臨場見佢回飛, 心想呢次掂晒, 買另一隻"開心"(告仔成日底出):122: , 但最後埋閘口"飛馬王子"瘋狂落飛被打番落去十幾蚊, 心知不妙, 呢啲閘前飛大大注買落去一定係真飛:023: :030: , 唯有求 ...
要跟臨場落飛馬真係要好小心..但有d馬你可能跟唔切,又可能跟都冇用,好似飛馬王子咁,得16蚊win,你可以買幾多,..始終賭臨場係最蝦人,有時買定之後睇馬跑仲好,中就中唔中就算..:026:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-5-22 03:15 PM 發表

嗯 買定仲好 成日俾d飛數搞到亂晒:028:

好似隻 好本領咁 最尾果1min 落得太勁 "啡格"(上次 山東好馬 同 再勝多條Q 最尾都變左啡格) 成10倍落到4倍幾
搞到我都跟左小小
一日之內太多落飛馬   ...
大家如果細心d留意下,其實臨開跑前有好多假綠燈馬...詳細唔解釋,自己留意...:025:

5月24日 老點提供
今次賽事我會講3隻心水
尾場駿寶現在係大熱門,我諗臨場都係佢大熱多,但近排韋達嬴既大熱門如果唔係熱到買唔落手,就係臨場最後30秒瘋狂落飛,好難跟到,反而賽前人人睇好既,就好多時連位置都冇,都幾恐怖,所以今場我會搏隻好芝味,其實論實力,好芝味在呢班完全有優勢,剩睇番今季第383場次佢點輸比旺國手,今場已經有絕對機會,而且仲要駿寶讓佢15磅,我就覺得絕對讓唔起,而且從值搏率睇,好芝味點都好分過駿寶,所以就搏今場好芝味嬴馬

再提供2場心水,第6場魯班精神及第9場果然好,先講魯班精神,我睇呢隻馬似乎好想今季盡快嬴番場,事實呢隻馬亦都進步得幾快,前一仗夠膽最後30秒瘋狂落飛,但列高力竟然出閘大漏閘,最後當然冇表現,而上一場賽事就立即換鄭雨滇跑1600,照計3歲馬初跑1600,難度會高好多,但竟然可以跑第4,而魯班精神排外檔沿途走大外檔,番黎都可以第4,雖然個場嬴既只係超理想,但佢跑嬴今次又同場既凱風紅酒甜心,睇番魯班精神似乎係跑一場好一場既馬,所以今次就介紹呢隻馬.
至於果然好就唔駛多講,前一場如果唔係受阻,分分鐘嬴得,今次轉馬房初出,坦白講,呢個馬主恨嬴恨到發燒,柏寶難得接手韋達騎唔嬴既馬,唔搏老命落佢面就奇啦,剩買鬥志都抵啦,所以果然好我一定撐佢,望都望柏寶嬴呢場馬,到時睇韋達會唔會面膿膿先..:096:

魯班精神,果然好,好芝味3X4 W/P (共20注)過關搏下先:023:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-24 02:04 AM 發表

幾隻我都ARM:036:
哇..乜你咁快黎昅野...:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆