上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
911  51.3k

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-5-24 02:30 AM 發表

I support 好芝味 too... This should be a pretty good horse.  Wong Yu On only has 12W.  Although it's drawn gate 14, the current odd is almost 10... wow what a value bet, and hopefully WM L ...
你放心啦,本地騎師最好3個其中一個就係賴維銘,佢有心搏馬既話會識走位...:097:

引用:
原帖由 低調人 於 2007-5-24 10:35 AM 發表
好芝味質素必超三班,但14檔多數全程走三疊,加上一日係潮洲安度都唔敢買W:086:
A欄排外檔唔怕,安哥D馬冇得分就話驚姐,有人狽飛可能表現會唔同呢...:097:
引用:
原帖由 莫邪2006 於 2007-5-24 10:23 AM 發表
十分支持,3x4W過到現時有$7433.2.-,有185倍GOGOGO
有咁好分就好囉...:131:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-24 11:34 AM 發表

"果然好"係小弟今次少有會擺做4選之列既...一來呢場對手普通...二來....搏佢轉左個大馬房有點唔同吧...:096:
其實轉馬房之餘仲轉埋人,咁多轉變可能今場大變身...:041:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-24 11:58 AM 發表

好芝味我做腳, 事關我極睇好聚寶駒入黎:097:
我見到你出心水貼左聚寶駒,但聚寶駒在3班好多時都近,嬴就難dd..冷p可諗諗..:028:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-24 12:33 PM 發表

因為之前都試過唔係韋達騎而跑得都係唔好...所以反而我覺得騎師計就未必有太大期望會有大突破...但係告甩"金獅駿將"那場真係至少有機會埋Q...所以單以那場賽績...再去比呢場...又唔見得呢組對手有 ...
而且柏寶都想威,韋達嬴唔到佢嬴到就威到盡...:096:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-24 12:38 PM 發表

見有好倍率, 想搏好分, Q及位置Q拖"金獅勇將""好芝味", 依家獨贏回到二十倍, 相信"蓮華"如順利勝出, 呢隻馬只得十倍左右, 呢個倍率亦係呢系人出擊倍率....:071: :036:
我諗佢地都會過P多過W,要嬴真係要好多馬讓路...:026:

第2場 即場提供冷門 勁速猛將 冷 W/P 岩就玩小小 (有緣先睇到:027: )

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 01:12 PM 發表
第2場 即場提供冷門 勁速猛將 冷 W/P 岩就玩小小 (有緣先睇到:027: )
衰左添,:032: :032: :032:

既然衰左,就要補鑊, 第3場  6拖 3,8...要收復失地...:046: :046:

引用:
原帖由 stephenmilk327 於 2007-5-24 01:56 PM 發表
支持一下~~~
小注先~~~
哇..咁都比你睇到,希望你好運帶旺埋我...:036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 01:43 PM 發表

衰左添,:032: :032: :032:

既然衰左,就要補鑊, 第3場  6拖 3,8...要收復失地...:046: :046:
第3場嚴格黎講,又係衰左...:032: :032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆