上一頁下一頁
發新話題

[其他] 標準盤心得~!!亞洲盤心得~!!畢生心得~!!好希望留芳百世!!

收藏  |  訂閱
134  47.1k

有個問題想問, 唔好怪我蠢, 其實點先算高水/低水??
例: 主@1.90 客@1.95 平手盤, 主算唔算低水??
     主@1.85(0/-0.5) 客@1.95(0/+0.5), 主又算唔算低水??
     主@1.95(-0.5) 客@1.9(+0.5), 主算高水嗎??

其實高低水兩隊如果相差唔太遠, 可唔可以叫做高/低水?? :032:

引用:
原帖由 張惡榮 於 2007-7-19 02:12 PM 發表
例: 主@1.90 客@1.95 平手盤, 主算唔算低水??
     主@1.85(0/-0.5) 客@1.95(0/+0.5), 主又算唔算低水??
     主@1.95(-0.5) 客@1.9(+0.5), 主算高水嗎??
...
ponti 兄呢次當[考牌]:071: 呢位兄弟嘅問題係好難答:097:

引用:
原帖由 張惡榮 於 2007-7-19 02:12 PM 發表
...
差0.05已經可以決定生死 :026:

引用:
原帖由 基夫斯 於 2007-7-19 06:31 PM 發表

差0.05已經可以決定生死 :026:
i return hk will anwer u ok

but i will tell u can not easiest to use a less word to gulde that right??:097:

來季楝左幾隊攻盤 ,目標係下盤 :027:

極勝篇幾時出,好期待啊?:023:
第一注那個舉例不太明?1.7賺的金額不是$70嗎?點解是142點幾的?:028:

bad
@@@@@你老味你根本冇整理過
連戒賭既野都post埋出黎
最尾影d銀紙出黎想點?
想人地知你好有錢?

B.A.D.

引用:
原帖由 「邪王」石之軒 於 2007-7-26 01:08 AM 發表
bad
@@@@@你老味你根本冇整理過
連戒賭既野都post埋出黎
最尾影d銀紙出黎想點?
想人地知你好有錢?

B.A.D.
冇整理過 this is my style 吹牙!!

我響呢版係版友only,,

你唔鐘意就咪鬼睇,

戒賭post係for有問題的Brother輸大左要識收手,唔好走上絕路

paste money 相 just show the real 唔係吹水

禁叻又show D 堅料大家見識下吧!!

P.S.打你工牙,出幾錢一個月比我呀!!:096: :096: :096:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-7-25 11:11 AM 發表
極勝篇幾時出,好期待啊?:023:
第一注那個舉例不太明?1.7賺的金額不是$70嗎?點解是142點幾的?:028:
想贏的數+之前輸的錢/本金=本金x賠率

if hope win $100 in @1.7 is buy $117 that is right!!<in the real is buy $120>
if win u can collect$104 if lost--------------->

場次B賠率為2.3@?????<------------[想贏的數+之前輸的錢/本金=本金x賠率]=$170
如勝出你可贏回本金/前負金/目標彩金,,如輸了呢??

if win $170x2.3=$391 - 本金$170 - 負金$120 =  win $101
if lost continue------->

場次C賠率為1.95@?????<-------------[同上$100想贏的數+之前輸的錢$$170+$120=本金$410x1.95]$410
if win $410x1.95=$799-負金$290-本金$410=$99.5

如勝出你可贏回本金/前負金/目標彩金,,如輸了呢??

場次D賠率為2@??????<-------------[一樣啦,,連續四晚哪,,努力啦!win都禁難,,唔通真係阿拉丁個仔]$本金800

if win ($本金x2賠率)總彩金- $700前負金 - 本金=$100

(Yx2)-700-Y=100
2Y-700-Y=100
Y=800

如果連續四晚都輸,,多謝學費$1500大元

if continue 四口 lost ,, Game over ,,,but this chance is very less....

before black-label brother the forumla have some wrong point i no check before sorry!!

用注碼去平衡個賠率,呢個真係好大啟示 :131:

感激 :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆