上一頁下一頁
發新話題

[其他] 標準盤心得~!!亞洲盤心得~!!畢生心得~!!好希望留芳百世!!

收藏  |  訂閱
134  47.1k

ponti兄 ,
請問點樣計算出來 ???

例如我們只要知道主客平均入球數分別是1.51和0.85,就能輕鬆計算出兩隊交鋒的標準盤賠率1.69 3.42 4.21

[quote]原帖由 ponti 於 2007-7-26 02:01 AM 發表

冇整理過 this is my style 吹牙!!
呢d唔係叫style,呢d叫懶

我響呢版係版友only,,

你唔鐘意就咪鬼睇,
好多人一比人批評就最鍾意講呢句
第一我都未睇我點知我鍾唔鍾意?
第二如果真係唔想有任何批評同負面回應,下次起topic頭加返個[不喜勿入]既tag,連[不喜勿入]都冇你有咩資格講呢句野
戒賭post係for有問題的Brother輸大左要識收手,唔好走上絕路
戒賭post都算心得?開完topic自己帶頭OT?
paste money 相 just show the real 唔係吹水
都唔知你想up乜,real D乜野?幾皮野真錢有又點?
如果你係想證明自己有料到命中率高,就應該貼自己戰績既link出黎
冇證冇據欏幾皮野出黎影相話係自己贏,咁阿豬阿狗都可以吹到自己係波神

禁叻又show D 堅料大家見識下吧!!

P.S.打你工牙,出幾錢一個月比我呀!!:096: :096: :096:
我冇出錢比你
但你有權post出黎
我就有權批評
你接唔接受係另一回事

引用:
原帖由 「邪王」石之軒 於 2007-7-26 06:12 PM 發表

如果你係想證明自己有料到命中率高,就應該貼自己戰績既link出黎
冇證冇據欏幾皮野出黎影相話係自己贏,咁阿豬阿狗都可以吹到自己係波神

呢位C兄5通好少尼呢個投注區 :027:

PONTI兄有SHOW到佢本人既戰績個喎 ,命中率高同真正贏到錢係2回事  :035:

細心分享下樓主發既貼 ,領略下箇中滋味中好LA :027:

無謂做單方面既挑釁LA :035:

齊齊努力搵錢至係呢度既風格呀 :026:

引用:
原帖由 「邪王」石之軒 於 2007-7-26 06:12 PM 發表
原帖由 ponti 於 2007-7-26 02:01 AM 發表

1>懶又點,,唔辛苦牙,,禁叻寫D勁過我的文章

你唔鐘意就咪鬼睇,
第一我都未睇我點知我鍾唔鍾意?
第二如果真係唔想有任何批評同負面回應,下次起topic頭加返個[不喜勿入]既tag,

連[不喜勿入]都冇你有咩資格講呢句野

2>強詞奪理

戒賭post係for有問題的Brother輸大左要識收手,唔好走上絕路
戒賭post都算心得?開完topic自己帶頭OT?

3>人要識搏,,又要識收,,你就識乜

paste money 相 just show the real 唔係吹水
都唔知你想up乜,real D乜野?幾皮野真錢有又點?

4>我就係人唔係神,,我從無話過自己準乜乜乜,,就係有人當我係神,,連問心水,,多謝唔該thankyou都無句,,
好似前世欠左佢敢,,祈禱都講句阿門呱,,大佬!!

5><你only呢條你末答???>

P.S.打你工牙,出幾錢一個月比我呀!!:096: :096: :096:
我冇出錢比你
但你有權post出黎
我就有權批評
你接唔接受係另一回事

我就當你全部講ARM哂,,

但敢問下閣下,,有乜偉大巨著先,,如果無!!

即係五十步笑百步都不如啦!!..

石之軒你好面善,,

你之前響Y Forum 岀 post 的是嗎??

今晚覺得無聊,求其打開個網站睇下,發現版主的主題好有興趣想睇,結果睇完令我茅塞頓開!多謝晒!
:036: :036: :036:

thanks知多個方法

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-7-27 12:55 AM 發表
thanks知多個方法
引用:
今晚覺得無聊,求其打開個網站睇下,發現版主的主題好有興趣想睇,結果睇完令我茅塞頓開!多謝晒!
:036: :036: :036:

呢 D 先係人話!!:034:

THANKYOU:023:

引用:
原帖由 AHDEEH 於 2007-7-26 05:18 PM 發表
ponti兄 ,

例如我們只要知道主客平均入球數分別是1.51和0.85,就能輕鬆計算出兩隊交鋒的標準盤賠率1.69 3.42 4.21 。
小心再仔細讀讀吧!!有教的!!

引用:
原帖由 AHDEEH 於 2007-7-26 05:18 PM 發表
ponti兄 ,

例如我們只要知道主客平均入球數分別是1.51和0.85,就能輕鬆計算出兩隊交鋒的標準盤賠率1.69 3.42 4.21 。
應該吾係咁[定]主/客/和賠率:025:

因為主同客嘅平均入球數並吾等於可以[和波],又點可以定[和波賠率]呢?仲未計算[外來因數]添!
2球或4球或6球,只可以表示[波總數],4球可以等於3:1,4:0,1:3,0:4並不等於一定會開2:2和波,一個定吾出33%上下誤差4%嘅[穏定]和波比率,係開吾到主/客/和嘅盤,先定[勝率],再定[賠率],根住加入[常數]再作修正,得出嘅結果先可以定為[盤口]初形,之後....之後就自己都吾知道,我都係[聽]番嚟,可能會錯架!兄弟吾好盡信在下之說話,免被小弟誤導,因為各施各法,我果套可能未必跟得上潮流.:025:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-7-26 02:01 AM 發表

你唔鐘意就咪鬼睇,
第一我都未睇 ...
兄弟吾好勞氣,其實呢位版主只想幫大家贏錢,佢係好人嚟架,一人少一句,一齊諗吓贏錢方程.:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆