上一頁下一頁
發新話題

[其他] 標準盤心得~!!亞洲盤心得~!!畢生心得~!!好希望留芳百世!!

收藏  |  訂閱
134  47.0k

Ponti 兄, 這是我在別台的偉論, 轉過來Post :122:

大家可能忽略了一點, 如果用返還率去計算不同的雙邊賠率差距, 在相同的總水位下,
返還率是有所不同的, 先不計莊射唔射飛, 返還率的變化可能也足夠做到平衡. 賠率是
一種價格的表現, 你認為合理的便購買, 買左便唔好怨. 好比主客和賠率, 我買一場主勝
$10, 派彩是$11, 我要話馬會食水深, 抽左我90%水, 如我買一場客勝 $10, 派彩是$30,
我又要話馬會傻仔, 派咁多錢比我.

希望唔明白的朋友清醒D, 玩遊戲就要先了解遊戲, 唔好人云亦云.

上盤      下盤      總水位      返還率         抽水           升幅-比對第一欄
1.88      1.88       3.76        94.00%       6.00%         -
1.84      1.92       3.76        93.96%       6.04%        0.67%
1.80      1.96       3.76        93.83%       6.17%        2.83%
1.76      2.00       3.76        93.62%       6.38%        6.33%

1.925    1.925     3.85         96.25%       3.75%           -
1.875    1.975     3.85         96.19%       3.81%        1.6%
1.825    2.025     3.85         95.99%       4.01%        6.93%
1.775    2.075     3.85         95.67%       4.33%        15.47%

引用:
原帖由 Black-Label 於 2007-6-5 08:46 AM 發表
Ponti 兄, 這是我在別台的偉論, 轉過來Post :122:

大家可能忽略了一點, 如果用返還率去計算不同的雙邊賠率差距, 在相同的總水位下,
返還率是有所不同的, 先不計莊射唔射飛, 返還率的變化可能也足夠做到平 ...
好多時候我有都留意到,,但莊有時專登攪D小動作,,去迷惑人...............

所以我現在就只專買引盤對家,,超準!!:096:!!唔好話比人聽!!哈哈!!

push~~

引用:
原帖由 mamav 於 2007-6-6 11:26 AM 發表
push~~
置左頂唔洗推的:096: :096: :096:

但睇完記回post小心比人咒的

楼主真系一个超级强人.....佩服一下...

ps:对付假波有时候只要忍手就得了...
好似今界欧联 拜人vs ac,mu vs .罗马嗰两场...
咁多波买,为何要买D咁热嘅波呢...大热必死始终都系真理....

this is really a masterpiece. i learnt a lot from yr paper and it works. thanks for yr effort and hardship. tks

引用:
原帖由 shermandino 於 2007-6-8 07:07 PM 發表
this is really a masterpiece. i learnt a lot from yr paper and it works. thanks for yr effort and hardship. tks
would u mind 回饋一下:096: 好嗎??

賭果然博大精深,好多資料可以做參考

come in look look my frd....ponti....!! :071:

引用:
原帖由 mondiyahoo 於 2007-6-11 11:30 PM 發表
come in look look my frd....ponti....!! :071:
D 真正有料的人,,才是我朋友,,,

cecilchao,,johnnykck,,mondiyahoo,,Black Label,,危險,,邪童標,,percyng,,帥兄168,,

仲有支持過我post的人..<近十頁>

lam218 Rechi pc01088 lwk81 wfb jjChuikelubin 廿草米
路過的慘人 jcheng9999 雪白之葬。希 sos~999 革離
雲禦風行~泰 mouse1123 基夫斯mowa kit1227 柏(木木)
Jackie仔~ Nicky* cocu6226 Pointer 孤儿仔 sichow 汪東城
123lok wingshing123 siusunmik歷高 精銳西方必敗 我老婆系神
lewistong miki1214 xiaochungzi messi30617 croc wai106
dev_ben tzelok 燈王

小弟在此向各位拜別

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆