上一頁下一頁
發新話題

[其他] 標準盤心得~!!亞洲盤心得~!!畢生心得~!!好希望留芳百世!!

收藏  |  訂閱
134  47.0k

引用:
原帖由 ponti 於 2007-6-12 10:46 PM 發表

比D機會新人:027:
:096: KAKA

引用:
原帖由 quimboy1 於 2007-6-13 03:42 AM 發表

:096: KAKA
嬌嬌!你笑我:027:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-6-12 10:48 PM 發表

咁...我地係第2度再見啦:138:
:043:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-6-13 03:36 AM 發表

現在賭場區多:096:
ponti 兄,小弟有支持兄弟㗎:041: 可惜小弟証件到期,要番少林寺探師公,跟住吾再下山:029:

星期六會响九龍唐搭火車番少林寺,希望果位(細a)吾好再當自己係分析家啦!:071:

我會响少林寺上網支持ponti兄,因為ponti兄係免費分享,吾收錢:036:

引用:
原帖由 尊貴A貨 於 2007-6-15 04:05 AM 發表

ponti 兄,小弟有支持兄弟㗎:041: 可惜小弟証件到期,要番少林寺探師公,跟住吾再下山:029:

星期六會响九龍唐搭火車番少林寺,希望果位(細a)吾好再當自己係分析家啦!:071:

我會响少林寺上網支持ponti兄 ...
BYEBYE!!專貴A兄,,路上坐車保重,,上山路途危險,,萬事小心,,

其實我都看破左紅塵,,,,不如你等埋我一齊上路吧!!

我想問如果 主 初盤 讓平半 2.10   1.76
中途轉 平手 1.83   2.01

即係點呀/....主定客

引用:
原帖由 jackiechoi999 於 2007-6-17 02:28 PM 發表
我想問如果 主 初盤 讓平半 2.10   1.76
中途轉 平手 1.83   2.01

即係點呀/....主定客
如強[主]對弱[客],,即代客隊有料黎<莊想話你聽>,,,,,,,,,,,,,,,,,,如早轉一般係引波盲入局的多,,,

主贏比較多[數據証實]:096:

請問什麼是平水呢???

引用:
原帖由 JSPark 於 2007-6-18 05:57 PM 發表
請問什麼是平水呢???
亞盤兩邊一樣咪叫平水囉!!:096:

老友先求智,,再投資:096: 係arm嫁!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆