50 12345
上一頁下一頁
發新話題

[其他] 標準盤心得~!!亞洲盤心得~!!畢生心得~!!好希望留芳百世!!

收藏  |  訂閱
49  47.1k

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-7-15 03:08 PM 發表
我唔係禁明沒次輸,在加注個個數點黎...
計唔到orz....:029:
i add the formala already:097:

return see see

引用:
原帖由 基夫斯 於 2007-7-19 06:31 PM 發表

差0.05已經可以決定生死 :026:
i return hk will anwer u ok

but i will tell u can not easiest to use a less word to gulde that right??:097:

引用:
原帖由 「邪王」石之軒 於 2007-7-26 01:08 AM 發表
bad
@@@@@你老味你根本冇整理過
連戒賭既野都post埋出黎
最尾影d銀紙出黎想點?
想人地知你好有錢?

B.A.D.
冇整理過 this is my style 吹牙!!

我響呢版係版友only,,

你唔鐘意就咪鬼睇,

戒賭post係for有問題的Brother輸大左要識收手,唔好走上絕路

paste money 相 just show the real 唔係吹水

禁叻又show D 堅料大家見識下吧!!

P.S.打你工牙,出幾錢一個月比我呀!!:096: :096: :096:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-7-25 11:11 AM 發表
極勝篇幾時出,好期待啊?:023:
第一注那個舉例不太明?1.7賺的金額不是$70嗎?點解是142點幾的?:028:
想贏的數+之前輸的錢/本金=本金x賠率

if hope win $100 in @1.7 is buy $117 that is right!!<in the real is buy $120>
if win u can collect$104 if lost--------------->

場次B賠率為2.3@?????<------------[想贏的數+之前輸的錢/本金=本金x賠率]=$170
如勝出你可贏回本金/前負金/目標彩金,,如輸了呢??

if win $170x2.3=$391 - 本金$170 - 負金$120 =  win $101
if lost continue------->

場次C賠率為1.95@?????<-------------[同上$100想贏的數+之前輸的錢$$170+$120=本金$410x1.95]$410
if win $410x1.95=$799-負金$290-本金$410=$99.5

如勝出你可贏回本金/前負金/目標彩金,,如輸了呢??

場次D賠率為2@??????<-------------[一樣啦,,連續四晚哪,,努力啦!win都禁難,,唔通真係阿拉丁個仔]$本金800

if win ($本金x2賠率)總彩金- $700前負金 - 本金=$100

(Yx2)-700-Y=100
2Y-700-Y=100
Y=800

如果連續四晚都輸,,多謝學費$1500大元

if continue 四口 lost ,, Game over ,,,but this chance is very less....

before black-label brother the forumla have some wrong point i no check before sorry!!

引用:
原帖由 「邪王」石之軒 於 2007-7-26 06:12 PM 發表
原帖由 ponti 於 2007-7-26 02:01 AM 發表

冇整理過 this is my style 吹牙!!
呢d唔係叫style,呢d叫懶
1>懶又點,,唔辛苦牙,,禁叻寫D勁過我的文章

我響呢版係版友only,,

你唔鐘意就咪鬼睇,
好多人一比人批評就最鍾意講呢句
第一我都未睇我點知我鍾唔鍾意?
第二如果真係唔想有任何批評同負面回應,下次起topic頭加返個[不喜勿入]既tag,

連[不喜勿入]都冇你有咩資格講呢句野

2>強詞奪理

戒賭post係for有問題的Brother輸大左要識收手,唔好走上絕路
戒賭post都算心得?開完topic自己帶頭OT?

3>人要識搏,,又要識收,,你就識乜

paste money 相 just show the real 唔係吹水
都唔知你想up乜,real D乜野?幾皮野真錢有又點?
如果你係想證明自己有料到命中率高,就應該貼自己戰績既link出黎
冇證冇據欏幾皮野出黎影相話係自己贏,咁阿豬阿狗都可以吹到自己係波神

4>我就係人唔係神,,我從無話過自己準乜乜乜,,就係有人當我係神,,連問心水,,多謝唔該thankyou都無句,,
好似前世欠左佢敢,,祈禱都講句阿門呱,,大佬!!

禁叻又show D 堅料大家見識下吧!!
5><你only呢條你末答???>

P.S.打你工牙,出幾錢一個月比我呀!!:096: :096: :096:
我冇出錢比你
但你有權post出黎
我就有權批評
你接唔接受係另一回事

我就當你全部講ARM哂,,

但敢問下閣下,,有乜偉大巨著先,,如果無!!

即係五十步笑百步都不如啦!!..

石之軒你好面善,,

你之前響Y Forum 岀 post 的是嗎??

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-7-27 12:55 AM 發表
thanks知多個方法
引用:
今晚覺得無聊,求其打開個網站睇下,發現版主的主題好有興趣想睇,結果睇完令我茅塞頓開!多謝晒!
:036: :036: :036:

呢 D 先係人話!!:034:

THANKYOU:023:

引用:
原帖由 AHDEEH 於 2007-7-26 05:18 PM 發表
ponti兄 ,
請問點樣計算出來 ???

例如我們只要知道主客平均入球數分別是1.51和0.85,就能輕鬆計算出兩隊交鋒的標準盤賠率1.69 3.42 4.21 。
小心再仔細讀讀吧!!有教的!!

引用:
原帖由 Black-Label 於 2007-7-28 10:33 AM 發表
謝 危險兄 ,

首先我要解釋一下, 印象之中我所  的文章, 絕大部份或接近全部都是從理論及數學角度為依歸,
這些都不是賭波的羸錢公式, 只是從理論或基本的角度去認知一些原理, 至於這些文章的真確性, 各方
...
我同你剛剛相反,,我對隊伍比較熟,,所以正進修睇盤中,,

紐卡素,,利物浦,,拜仁,,成績-定好過上年

不來梅,,阿仙奴,,皇馬,,今年大家小心:097:

英超今年應常常有意外賽果,,大家小心!!

拜仁好有機會冠軍,,

大家睇我今年,,準唔準!!

留個紀念先!!:029: :029: :029:

+幾萬牛腩量:096: :096: :096:

我的post,,BYEBYE!!

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-7-31 03:38 PM 發表
我就無晒信心~~玩開果方法 成個星期都唔work....輸到/.\:029:
慢慢黎

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆