上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
834  19.2k

算死草
尊貴樓主

UID 2401396
精華 1
積分 10
帖子 3371
現金 10 U幣
威望 0
存款 2197781 U幣
報價次數 0 次
閱讀權限 65
註冊 2007-4-16
狀態 在線

草兄今次破產
:071: :071: :071:

引用:

[顯示] [隱藏]

算死草
尊貴樓主

UID 2401396
精華 1
積分 10
帖子 3371
現金 10 U幣
威望 0
存款 2197781 U幣  草兄為人低調 ....:096: :096:
報價次數 0 次
閱讀權限 65
註冊 2007-4-16
狀態 在線

:096: :096:

返來啦..猫0的生活係咪好難過啊..下次小心0地啦

:071:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-6-30 09:55 PM 發表
我唔係到成個星期~~
俾人話走路:029:
sor~~~各位~~~~(部電腦有病毒)
我已經派了彩
燈王  2007-6-30 09:52 PM 積分 2000   積分轉出  
Szeto_blue  2007-6-30 09:51 PM 積分 2000   積分轉出  
精銳西方必 ...
終於回來啦,草草做野做到好忙所以少上來呀?.?:071: WELLCOME BACK~

一定要強勢回來呀 YOU WILL BE BACK:096:

草兄, 唔好唔記得你仲有個"八仙過海"既遊戲要玩

回覆 #822 Szeto_blue 的帖子

I don't have ga??????????

引用:
原帖由 cabletv63 於 2007-7-2 07:49 PM 發表
I don't have ga??????????
what you want ?

回覆 #827 Szeto_blue 的帖子

add marks low!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 cabletv63 於 2007-7-6 12:46 AM 發表
add marks low!!!!!!!!!!!!!!
得頭 3 名有獎分咋..... 你排第 4 ....... sorry

回覆 #829 lewistong 的帖子

Oh.......................:043: :043: :043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆