上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
834  19.2k

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-19 01:25 AM 發表

嗯~~我覺得都開到:096: :096:
我只要大波:096:
我覺得大波有D危,唔好怪我咁講,我自己心水係2比0:041:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-19 01:29 AM 發表

我覺得大波有D危,唔好怪我咁講,我自己心水係2比0:041:
唔緊要~~我冇買~~
等明天~我玩分咋

推一推:071:

5月19日
半場主客和 [拜仁慕尼黑]半埸勝有1.6倍
1,000分

過關2串1
主客和 巴黎聖日耳門勝1.62倍
1,000分

過關2串1
讓球主客和漢堡(-1)2.25倍
1,000分

過關3串1
半場主客和 清水心跳勝 3.1倍
300分

過關3串1
入球大細 清水心跳 大 1.68倍
500分

特別彩池
車路士對曼聯
和波:071: :098:

今日第二天幫大家計分:098:
1)泰達斯 6029分
2)燈王 3300(冇參與-300)
3)敢死隊 42204)johnnykck 6823.5分
5)四眼輝3100分
6)西吹4100分(冇參與2天-600)
7)風少爺 2000分
8)percyng6750分
9)精銳西方必敗5353分
10)waves369 4600分

第一位johnnykck 6823.5分
第二位percyng6750分
第三位泰達斯 6029分

5月19日
車路士 對 曼聯  主

入球細1.6倍100分
投注後結餘5353-100=5253分

今日第3天幫大家計分:098:
1)泰達斯 4959分(中左特別彩+400)
2)燈王 3620分
3)敢死隊 6690分
4)johnnykck 4823.5分
5)四眼輝5360分
6)西吹3200分(冇參與3天-900)
7)風少爺 1000分
8)percyng11142分(中左特別彩+400)
9)精銳西方必敗5413分
10)waves369 3600分

我都話一中開p兄 1.05架啦

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-20 04:18 PM 發表
我都話一中開p兄 1.05架啦
佢d1000分注中晒~~:025:
我o個300分應該冇問題:096:

[quote]原帖由 percyng 於 2007-5-19 05:59 PM 發表
5月19日
半場主客和 半埸勝有1.6倍
1,000分<-------派1600

過關2串1
1,000分<-------派2592

過關2串1
讓球主客和漢堡(-1)2.25倍
1,000分<-------派3600

另外兩場輸800分

總結餘:6750-投注3800分+派彩7792+特別彩池400分=11142分:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆