上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
834  19.2k

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-21 01:03 PM 發表

2:3~好彩~~我冇睇~係唔係俾人追2:2之後1:3
巴塞係唔係short左
6:0客其他
i just bet big ball ..when 2nd half,1:2 i already go to sleep:071: :071:

and 巴塞 just bet(-0.25)....:096: :096:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-21 01:03 PM 發表

2:3~好彩~~我冇睇~係唔係俾人追2:2之後1:3
巴塞係唔係short左
6:0客其他
巴塞要爭做聯賽一哥..一定要得失球力壓皇馬..所以大炒對手一D都唔奇!  正路呀

卡路士係89分鐘入最後一球!險呀!:095:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-5-21 01:07 PM 發表

巴塞要爭做聯賽一哥..一定要得失球力壓皇馬..所以大炒對手一D都唔奇!  正路呀
得失球力係西甲唔計~佢地如果同分計對賽成績~
我估佢呢場大抄係想証明佢地有實力拎冠軍
不過如下3場皇馬羸晒
巴塞就冇機啦

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-5-21 01:11 PM 發表
卡路士係89分鐘入最後一球!險呀!:095:
咁真係好彩...我條2串一差d死~~好彩過到:095:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-21 01:13 PM 發表

得失球力係西甲唔計~佢地如果同分計對賽成績~
我估佢呢場大抄係想証明佢地有實力拎冠軍
不過如下3場皇馬羸晒
巴塞就冇機啦
THANKS! 明白晒!  但..想問下...點解會如下3場皇馬羸晒...巴塞就冇機呢? 呢點..我唔太明!:027:

cecil ~saturaday go ma?

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-21 01:17 PM 發表
cecil ~saturaday go ma?
yanki兄..你明知我sat & sun 係family day架啦:027:  扶老攜幼..:027:

皇馬巴塞同分大家一齊win落去都係同分!巴塞瓜得!:026:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-5-21 01:16 PM 發表

THANKS! 明白晒!  但..想問下...點解會如下3場皇馬羸晒...巴塞就冇機呢? 呢點..我唔太明!:027:
之前我都唔明
依家我知道啦
西甲如果兩隊同分
係計相方兩次對賽成績(姐係主客各1次)
有別其他聯賽
好似依家
名次球隊賽事得球失球球差積分

1皇家馬德里35216858362269
2巴塞隆拿35209670304069

個球差依家巴塞隆拿都係好過皇家馬德里
但係佢地對賽成績
10/03/2007巴塞隆拿3:3(2:2)

22/10/2006巴塞隆拿2:0(1:0)魯爾2' 雲尼斯達萊51'
巴塞隆拿係一贏1和~~
so餘下3場
皇家馬德里全部都係贏1:0
巴塞隆拿全部都係贏10:0
都係皇家馬德里拎冠軍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆