上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
834  19.1k

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-18 06:06 PM 發表
1)泰達斯    1.25
2)燈王       3
3)敢死隊    1.35
4)johnnykck    1.2
5)四眼輝         1.55
6)西吹            1.75
7)風少爺         2.9
8)percyng       1.15
9)精銳西方必敗 1.7
10)waves369 ...
你咁開邊有人買,呢處10個人,你該個8個人個倍率都高你幾倍:096: :096: 你食水仲深過馬會:071: :071:

我點有$ 開盤呀:096: 依個賠率我先贏到架
p兄真係勁 7xxx分@@
都仲要多謝算死草咁肯出力搞~~~草~你依個搞一個月架?我地成二個月@@
:036:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-18 07:58 PM 發表
我點有$ 開盤呀:096: 依個賠率我先贏到架
p兄真係勁 7xxx分@@
都仲要多謝算死草咁肯出力搞~~~草~你依個搞一個月架?我地成二個月@@
:036:
我只係好運也,你有錢開盤架,你自己睇下自己有幾多錢先啦,其實開盤多數贏架,開盤你見過幾時會輸啦:096: :096:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-18 08:33 PM 發表

我只係好運也,你有錢開盤架,你自己睇下自己有幾多錢先啦,其實開盤多數贏架,開盤你見過幾時會輸啦:096: :096:
咁小弟開下啦

1)泰達斯 6129分             1.9倍
2)
燈王 3600分                 2.8倍
3)
敢死隊 5720               2.05倍
4)
johnnykck 6923.5分      1.8倍
5)
四眼輝4400分               2.5倍
6)
西吹3700分                 2.75倍
7)
風少爺 2500                 5.0倍
8)percyng7750分             1.72倍
9)
精銳西方必敗5435分        2.0倍
10)
waves369 4900分         2.35倍

最高受注 u$100萬
最低 u$500
下注時間為每天有新賠率後開波前一個鍾~
請留言時 後 轉帳(加附言)

最高受注 u$100萬
最低 u$10萬(好似好多wo:028: :028: )

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-18 09:13 PM 發表
最高受注 u$100萬
最低 u$10萬(好似好多wo:028: :028: )
係呀,最低U$500好啦

今晚可唔可以唔買架:071:

ok:071:
我日日update

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-18 09:20 PM 發表
今晚可唔可以唔買架:071:
應該得~~我買P仔1.72~~一個字~~~荀~
只要P仔好似日咁~~哈哈

但係p仔依個星期第一8分~第二都有7分~咁下個星期如果p仔第3 ,第2果個第1?hehehe

隨便買啦~~記住附言過户:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆