42 12345
上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
41  19.1k

投注本金5000分
單場 最低投注100分
單場 最高投注1000分
過關 最低投注50分
過關 最高投注1000分
其他高回報投注如波膽一律限50-100分

6月13日,,,重新開始5000分.
6月13日投注....大細過關3x1....每注1000分
古巴...大(1.68倍)
小保加,,大(1.85倍)
墨西哥,,,,大(1.62倍)
暫時結餘,,5000-1000=4000.................>香佐啦
6月14日,投注...主客和過關2x1..每注1000分
馬模,,主勝(1.75倍).艾夫斯堡,客勝(1.8倍)
暫時結餘4000-1000=3000分.........................................香
6月16日,,,,,,,,白蘭恩,客勝....1000分.(2.4倍.)
暫時結餘3000-1000=2000
6月17日,,,投注,,,,每注1000分
維京,,大..1.65倍,,,華拉倫加,,,大..1.72倍,,,,,,,,,,,,,,,香
6月18日投注,,,,,混合過關2x1//////////////每注1000分
星期一 2
加費萊(主) 對 AIK蘇納(客)
主@2.35
星期一 1
艾夫斯堡(主) 對 特利堡(客)
大 [2.5] @1.82

暫時結餘.2000-1000=1000,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,香
6月19日投注
和/客,,,,,,,,,,,,,,,,,1000分
暫時結餘,,,1000-1000=0

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-18 10:03 PM 發表

係呀~5注~聽日如果出日波~~就要出埋晚其他~(我唔想鼓勵出日職)
日職我都唔識佢,,,我只晚上喎,,,:044:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-18 11:20 PM 發表

咁咪得lor~~
記住出埋後面凌晨o個d波~~
如果改post~~o個日分數-300
一定要玩5注呀,,我一注唔得呀,:097:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-18 11:21 PM 發表

有~~~我依家post~~
車路士 對 曼聯
我要緊曼聯啦,:071:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-18 11:27 PM 發表

特別場次? 有冇限制投注方式先?
我覺得好似 版主們咁 攪個持別場次加指定方式會好 d
只限主客和:071:

引用:
原帖由 精銳西方必敗 於 2007-5-19 12:21 AM 發表
5月18日
諾定咸森林 對 伊奧維
入球細1.72倍100分
投注後結餘5453-100=5353分
要咁出咩,,,我無喎,,只編輯自己喎,:044:

投注本金5000分
單場(除波膽) 最低投注100分
單場(除波膽) 最高投注1000分
過關 最低投注50分
過關 最高投注1000分
其他高回報投注如波膽一律限50-100分

布洛馬波卡納 對 希爾星堡,,,,,,,客
5月22日混合過關3x1
希爾星堡,,客勝1.9倍
哥登堡+1,,客勝1.8倍
古古達,,,,,入球(細).2倍..每注1000分.3360-1000=2360:096: :096:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-23 12:21 AM 發表

我想問今晚玩唔玩?每個人都好強架,只不過佢地收收埋埋,我地咁玩好有壓力架

學阿叔話:你有壓力,我有壓力,唔好迫我呀,我要爆啦:096:  
我都有壓力呀,,,,,玩唔玩呀,定重新開始呀,:096:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-23 12:24 AM 發表

玩~~~係繼續啦~~下round先要跟我所定規則~
thx~~我會pm各位~
學阿叔話:你有壓力,我有仲大壓力,唔好x我呀,我要醬爆啦:096:
咁緊要,,,,我唔識想睇下.:071: :071:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-23 12:27 AM 發表

要等下round~~唔係對其他人唔公平
明白,,,即係下星期啦,

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆