[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
15  19.2k

投注本金5000分
單場 最低投注100分
單場 最高投注1000分
過關 最低投注50分
過關 最高投注1000分
其他高回報投注如波膽一律限50-100分

6/18 結餘:1274
       過關2串1:讓球 加費萊 對 AIK蘇納 客(平手)@2.02
                     讓球主客和 奧特格寧蘭 對 洛辛堡 客(-1)@2.42 1000分
       過關2串3:波膽 加費萊 對 AIK蘇納 1:2@9
                    波膽 奧特格寧蘭 對 洛辛堡 0:3@12 total:150分
       結餘:124
6/17 結餘:2220
       過關3串1:主客和 畢爾包 對 利雲特 主@1.36
                    主客和 英格蘭u21 對 塞爾維亞u21 主@1.55
                    讓球 維爾瓦 對 薩拉戈薩 客[0/-0.5]@2.06 1000分
       過關2串1:讓球 維爾瓦 對 薩拉戈薩 客[0/-0.5]@2.06
                    讓球 奧沙辛拿 對 馬德里體育會 主[0/+0.5]@1.95 1000分
       結餘:220
6/16 結餘:4220
       過關2串1:主客和 以色列u21 對 葡萄牙u21 客@1.42
                    大細 荷蘭u21 對 比利時u21 細@1.45 1000分
      過關2串1:主客和 美國 對 巴拿馬 主@1.22
                   主客和 新英倫革命 對 哥倫布機員 主@1.7 1000分
       結餘:2220
6/14 結餘:5620
       單場:主客和 馬模 對 咸史達斯 主@1.8 1000分
       過關2串3:波膽 馬模 對 咸史達斯 2:[email protected]
                    波膽 加爾斯 對 艾夫斯堡 0:1@6   total 300分
       過關2串1:讓球主客和 馬模-1 對 咸史達斯+1 和@3.45
                    讓球主客和 加爾斯+1 對 艾夫斯堡-1 和@3.5 100分
       結餘:4220
6/13 結餘:5000
       單場:讓球 以色列 U21 [0 / +0.5] 對 比利時 U21 [0 / -0.5]  客@1.92 1000分
       過關2串3:波膽 小保加 對 甘美奧 2:1@8
                    波膽 以色列 U21 對 比利時 U21 0:[email protected] total300分
       結餘:3700

我想問聽日係咪最多五注?

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-18 10:03 PM 發表

係呀~5注~聽日如果出日波~~就要出埋晚其他~(我唔想鼓勵出日職)
ok~唔該~
日職好難玩~度唔掂:028:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-22 12:51 AM 發表
5月21日
入球大細佐加頓斯大2倍 1,000分
讓球主客和咸史達斯勝2倍 1,000分
半場主客和 咸史達斯和2.1倍 1,000分

過過2串1
讓球主客和咸史達斯勝2倍
入球大細 佐加頓斯大 ...
唔係得三場最多玩三注咩:030:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-22 11:00 PM 發表
點解燈王昨晚冇贏冇輸既:096: :096:

唔緊要,都最後一天,冇分尼?img src="images/smilies//2006/lol.gif" smilieid="97" border="0" alt="" />

如果我昨晚唔中,你估會唔會有人話我買咁多注呢:097: :096: :096:
會:096:
如果無記錯我出post果陣佐加仲係0:2:096:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-22 11:59 PM 發表

ok~~~我已經post~~
都幾明確:096:
不過記得下次我有打少野pm下我:041:
雖則我無上面d大佬咁尊貴:096:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-23 12:01 AM 發表
第5天成績
1)泰達斯 6779分(中特別場)
2)燈王 8799.995分
3)敢死隊 5619分(冇參與1天-300)
4)johnnykck 22377分(+中特別場)
5)四眼輝3360分
6)西吹500分(冇參與5天-1500)
7)風少爺500分
8)percyng7342分 ...
琴日一係就唔比分我
一係p哥都用番琴日買完中左d分好了:096:
我無計過佢中果d有幾多分
如果計咪少過本分就咁樣好了:041:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-23 12:21 AM 發表

我想問今晚玩唔玩?每個人都好強架,只不過佢地收收埋埋,我地咁玩好有壓力架

學阿叔話:你有壓力,我有壓力,唔好迫我呀,我要爆啦:096:  
見識見識一下:096:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-23 12:42 AM 發表

今日休戰,但我照出艾夫斯堡入球大波波1.95倍 5,000分哂冷:096:
5000分:096:
睇睇第一頁:096:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-25 02:14 AM 發表
sorry, 多事問句, 泰達斯兄個注係咪有問題? (過咗 1000 喎?)
:030: 死火

前往最後回覆