[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
29  19.2k

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-18 08:33 PM 發表

我只係好運也,你有錢開盤架,你自己睇下自己有幾多錢先啦,其實開盤多數贏架,開盤你見過幾時會輸啦:096: :096:
咁小弟開下啦

1)泰達斯 6129分             1.9倍
2)
燈王 3600分                 2.8倍
3)
敢死隊 5720               2.05倍
4)
johnnykck 6923.5分      1.8倍
5)
四眼輝4400分               2.5倍
6)
西吹3700分                 2.75倍
7)
風少爺 2500                 5.0倍
8)percyng7750分             1.72倍
9)
精銳西方必敗5435分        2.0倍
10)
waves369 4900分         2.35倍

最高受注 u$100萬
最低 u$500
下注時間為每天有新賠率後開波前一個鍾~
請留言時 後 轉帳(加附言)

ok:071:
我日日update

但係p仔依個星期第一8分~第二都有7分~咁下個星期如果p仔第3 ,第2果個第1?hehehe

隨便買啦~~記住附言過户:071:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-18 09:37 PM 發表
nigelyanki  2007-5-18 09:36 PM 積分 300   積分轉出 ~
P仔~~你唔好令我失望:036:
多謝草哥:036:
300夠我去uwants金幣打工區問攻略

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-18 09:57 PM 發表

冇得帶分難道高一點吧:027:
有分帶我唸唔駛幾日好多人破左產~我地果邊一開始講明玩法所以d $ 去得好勁~因為排名越高 積分越多

所以戰略性好高~~:027:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-19 01:14 AM 發表
5月18日
諾定咸森林 對 伊奧維
主勝1.75倍1000分
投注後結餘7750-1000=6750分:071:
勁~~~~有膽色~~~我覺得會小勝1球
1:0

我都話一中開p兄 1.05架啦

percyng: 1.00000000000005

cecil ~saturaday go ma?

i sponsor all if I win lucky

前往最後回覆