48 12345
上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
47  19.1k

引用:
原帖由 算死草 於 2007-6-11 03:08 PM 發表

ya~~同意
你要高回報,一定係高風險
好似我round one 高風險中兩次就拋開大家!
今round 黑仔博唔到跌到第10名!
想嬴就要博!

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-12 11:57 AM 發表

唔駛客氣 , 應該係我地多謝你先o岩 !!  你係我地D2既會計師 !! 12 + 1 = Ocean 13 :071: :071:
下 round 開新post我地排齊隊咪得!:096:

清水心跳 對 橫濱水手 橫濱水手 (0/-0.5)客勝(1.84)
打錯字 橫濱水手 (0/+0.5)客勝(1.84) 才是對!

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-6-16 11:51 AM 發表
清水心跳 對 橫濱水手 橫濱水手 (0/-0.5)客勝(1.84)
打錯字 橫濱水手 (0/+0.5)客勝(1.84) 才是對!
鳴!.....:029: 連中三場鬼咁開心!点知鳴............:029: :043: :029: :043: !
好傷呀!:032:

引用:
原帖由 燈王 於 2007-6-16 10:01 PM 發表

今晚再來過咯..你甘旺今夜一於跟你搵食:036:
我呢倫成日中一半!:025:
黑又黑唔晒!旺又唔係!真係無乜計!:030: :032:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-6-17 09:10 AM 發表
Final Round Day 3 (16/6) Ranking
名次參賽者結餘缺席1percyng9080.00 02Szeto_blue7475.53 03cabletv636425.00 04燈王5290.96 05精銳西方必敗5272.00 06lwk814690.00 17johnnykck3888.43 08wave3693232.40 0 ...
lewistong兄再次感謝你的辛勞!:131: :023:

咦!乜重未派彩咩?:035: 草草走左佬?:030:

風呀!你把草草吹到那裏去!
請把帶回來吧!
我需要它的來燃燒!炸汁及喂餋我們的牛羊!
快把草草還給我們!
:036: :096: :071:

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆