上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
127  19.2k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-5-21 01:40 PM 發表

哦...明晒...thanks草兄
多謝cecilchao兄加分
依家巴塞想皇馬失分先可以拎冠軍同埋餘下三場贏晒啦

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-5-21 01:40 PM 發表

我中左一條6串7!中幾多就無謂講,但今個月由輸變嬴真係乜仇都報晒呀!:071: :131: :098: :036: :084:
弓起晒~:098:
今晚再下一城

第四天成績
1)泰達斯 4379分
2)燈王 8849.995分
3)敢死隊 5919分
4)johnnykck 18899
5)四眼輝4360分
6)西吹2000分(冇參與4天-1200)
7)風少爺700分(冇參與1天-300)
8)percyng7142分
9)精銳西方必敗5313分
10)waves369 2600分

特別彩:
今日:加爾斯 對 卡爾馬(+200)
明天:布洛馬波卡納 對 希爾星堡(+200)
星期三:AC米蘭 對 利物浦主客和(+500)

引用:
原帖由 燈王 於 2007-5-21 03:40 PM 發表

第四天成績
1)泰達斯 4379分
2)燈王 8849.995分=====:096: :096: 8849.995(why you don't say8850????)
3)敢死隊 5919分
4)johnnykck 18899分
5)四眼輝4360分
6)西吹2000分(冇參與4天-1200)
7)風少爺 ...
呢d一定要計ga~~
公平d:096:

引用:
原帖由 泰達斯 於 2007-5-22 02:43 AM 發表

唔係得三場最多玩三注咩:030:
係wor~~~咁就取消佢今日資格再減分啦:096:

嗯~~~等我加多樣新規則~
如果等比賽開始後出post或改post者:出post o個日所有全部唔計而且將底分減一半,再犯取消資格
違反規則,例如出多個3場同冇寫賠率:初犯出post o個天取消,再犯出post o個天取消+減2000分.第3次出post o個天取消+減5000分

第5天成績
1)泰達斯 4579分(犯則+中特別場)
2)燈王 8799.995分
3)敢死隊 5619分(冇參與1天-300)
4)johnnykck 22377分(+中特別場)
5)四眼輝3360分
6)西吹500分(冇參與5天-1500)
7)風少爺500分

8)percyng7342分(犯則+中特別場)
9)精銳西方必敗5413分(+中特別場)
10)waves369 3100分

引用:
原帖由 泰達斯 於 2007-5-22 11:58 PM 發表

會:096:
如果無記錯我出post果陣佐加仲係0:2:096:
ok~~~我已經post~~

第5天成績
1)泰達斯 6779分(中特別場)
2)燈王 8799.995分
3)敢死隊 5619分(冇參與1天-300)
4)johnnykck 22377分(+中特別場)
5)四眼輝3360分
6)西吹500分(冇參與5天-1500)
7)風少爺500分
8)percyng7342分(犯則+中特別場)
9)精銳西方必敗5413分(+中特別場)
10)waves369 3100分

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆