上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
127  19.2k

引用:
原帖由 泰達斯 於 2007-5-23 12:01 AM 發表

都幾明確:096:
不過記得下次我有打少野pm下我:041:
雖則我無上面d大佬咁尊貴:096:
ok~~:096: :096: 我已經改了你分
p兄都不變

引用:
原帖由 泰達斯 於 2007-5-23 12:03 AM 發表

琴日一係就唔比分我
一係p哥都用番琴日買完中左d分好了:096:
我無計過佢中果d有幾多分
如果計咪少過本分就咁樣好了:041:
冇可能~~~佢win多過5000千~
算啦~~~
我唔計佢分係俾面佢:096:
佢太強了

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-23 12:21 AM 發表

我想問今晚玩唔玩?每個人都好強架,只不過佢地收收埋埋,我地咁玩好有壓力架

學阿叔話:你有壓力,我有壓力,唔好迫我呀,我要爆啦:096:  
玩~~~係繼續啦~~下round先要跟我所定規則~
thx~~我會pm各位~
學阿叔話:你有壓力,我有仲大壓力,唔好x我呀,我要醬爆啦:096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-23 12:23 AM 發表

我都有壓力呀,,,,,玩唔玩呀,定重新開始呀,:096:
要等下round~~唔係對其他人唔公平

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-23 12:29 AM 發表

明白,,,即係下星期啦,
係2天後:096:

引用:
原帖由 燈王 於 2007-5-23 12:46 AM 發表
天日過macau啊..天晚出吾到啊...點算?
依家出埋:098:

引用:
原帖由 泰達斯 於 2007-5-23 12:52 AM 發表

5000分:096:
睇睇第一頁:096:
佢唔買~~so..............

第6天成績
1)泰達斯 6679分
2)燈王 6399.995分
3)敢死隊 5019分(冇參與2天-600)
4)johnnykck 21377

5)四眼輝2560分(+中特別場)
6)西吹0分(冇參與6天)
7)風少爺400分
8)percyng7042分(冇參與1天-300)

9)精銳西方必敗5313分
10)waves369 2800分

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-5-24 09:13 PM 發表
草草DD今日係咪玩?:028:
係~~~今日重新來過~~~每人五千分

第7天成績
1)泰達斯 4749分(+中特別場)
2)燈王 7659.995分(+中特別場)

3)敢死隊 4019分(冇參與3天-900)
4)johnnykck 19377分(冇參與1天-300)

5)四眼輝1360分

6)西吹0分(冇參與7天)
7)風少爺925分(+中特別場)
8)percyng6742分(冇參與1天-600)

9)精銳西方必敗5013分(冇參與1天-300)
10)waves369 2500分(冇參與1天-300)

總排名:
1 johnnykck 19377分     9分
2 燈王 7659.995分        8分
3percyng6742分           7分
4精銳西方必敗5013分    6分
5泰達斯 4749分            5分
6敢死隊 4019分            4分
7waves369 2500分       3分
8四眼輝1360分             2分
9風少爺925分              1分
10西吹0分                   0分(我已經找了一個人頂佢了)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆