上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
868  28.3k

27/6 Ranking
名次參賽者結餘缺席
1cecilchao8155.990
2邪童標520.000
3lewistong0.000
3nigelyanki0.000
3airis0.000
8算死草0.003
8icycow0.003
8迷途小賭徒0.003

round 6  - last 1回合投注已出 :025:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-6-28 11:35 AM 發表
round 6  - last 1回合投注已出 :025:
一个唔覺意就可以過埋老周:096: :096: :096:

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-6-28 12:39 PM 發表
haha......過唔過到都無所謂啦...最緊要係...希望大家出既投注會比其他兄弟參考用!

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-6-28 12:39 PM 發表

邪兄努力啦.... 不過我撐周師兄...... 無計, 我買d心水同佢似, 佢輸即係我輸錢 :097:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-6-29 12:51 AM 發表

邪兄努力啦.... 不過我撐周師兄...... 無計, 我買d心水同佢似, 佢輸即係我輸錢 :097:
老周呢期旺,跟佢冇衰:071:

round 6 balance updated :098:

各位兄弟...記住round 7 day 1 係30 june開始呀:034:

Round 6 最後排名

名次參賽者
1cecilchao
2邪童標
3lewistong
3nigelyanki
3airis
8算死草
8icycow
8迷途小賭徒

分數無謂出啦 ......

round 7  - 第1回合投注已出:025: