上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
868  28.3k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-2 09:24 AM 發表
2july....round 7  - 第3回合...晒冷投注已出:022:
今晚有2場唔同路添 ......

今日投注已出....... 無謂再左度右度, 信自己! :046:

今日已出

今round最早收工:096:
星期六 round 8 首日既日職見  (round 8 day 1 應該係7 july 星期六)

2 July: Round 7 Day 3 Ranking

名次參賽者結餘缺席
1airis10933.00 0
2lewistong6967.00 0
3邪童標5490.00 0
4icycow4704.88 0
5nigelyanki4638.00 0
6cecilchao2.92 0
8算死草0.00 3
8迷途小賭徒0.00 3

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-3 08:43 AM 發表
今round最早收工:096:
星期六 round 8 首日既日職見  (round 8 day 1 應該係7 july 星期六)
好! 我地最後一round再比賽過

今日心水已出

睇嚟我好有機會輸晒 :044:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-7-4 10:16 AM 發表
單場: 高士路 [+1] (1.75), 1000分
單場: 保地花高 [0/+0.5] (1.85), 1000分
過關: 彭美拉斯 主客和 主勝 (1.30), 帕拉尼恩斯 主客和 主勝 (1.35), 高士路 [+1] (1.75), 保地花高 [0/+0.5] (1.85), 4x1, 1000分

係呀....唔緊要啦, 我尋日d投注都全死啦! 我咪仲慘...輸到無得玩:096:

QUOTE:
原帖由 lewistong 於 2007-7-4 10:16 AM 發表

單場: 高士路 [+1] (1.75), 1000分
單場: 保地花高 [0/+0.5] (1.85), 1000分
過關: 彭美拉斯 主客和 主勝 (1.30), 帕拉尼恩斯 主客和 主勝 (1.35), 高士路 [+1] (1.75), 保地花高 [0/+0.5] (1.85), 4x1, 1000分

係呀....唔緊要啦, 我尋日d投注都全死啦! 我咪仲慘...輸到無得玩:096:

死唔晒..好野!!!單場: 保地花高 [0/+0.5] (1.85), 1000分收返1925

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆