上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
868  28.3k

引用:
原帖由 airis 於 2007-7-10 11:43 PM 發表
唉 ~~
尋晚收好晏
趕唔到出post
你呢排好旺喎...... 等緊你 d 心水 ...... 早 2 日俾 澳洲 同 巴拉圭 ko 咗 ...... :043:

回覆 #851 lewistong 的帖子

哈哈
撞彩咋

10 July (Day 4 of Last Round) Ranking
名次參賽者結餘缺席
1airis10650.001
2nigelyanki6200.000
3cecilchao3786.840
4算死草1640.001
5lewistong400.000
6邪童標0.000
8icycow0.003
8迷途小賭徒0.003

11July....round 8 (last round)  - 第5回合...投注已出 :030: :030: :030:

11 July (Day 5 of Last Round) Ranking
名次參賽者結餘缺席
1airis10350.00 1
2nigelyanki6700.00 0
3cecilchao1806.84 0
4lewistong509.53 0
5邪童標0.00 0
8算死草0.00 3
8icycow0.00 3
8迷途小賭徒0.00 3

12July....round 8 (last round)  - 第6回合...投注已出 :034: :034: :034:

心水已出..... 似乎依家淨係得返我同周師兄争第2 (總排名) 喎

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-7-12 12:59 PM 發表
心水已出..... 似乎依家淨係得返我同周師兄争第2 (總排名) 喎
只要我總分KEEP住唔比你過3分....我個總排名第2都十拿九穩:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-12 01:20 PM 發表

只要我總分KEEP住唔比你過3分....我個總排名第2都十拿九穩:096:
唔係噃, 我好似依家高你 1 分喎! 我 41 分, 你 40 分 ......

上 round 排名係邊@@ sorry~~我依加要搞好多野~~~少左來吹水~~~-.-""

我9月應該過英國~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆