上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
868  28.2k

好似幾得意喎, 我又想玩呀...
使唔使要咩條件先可以參與架?

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-21 01:11 AM 發表
yanki, 我無記錯應該係過埋星期一晚 (即係星期二) 先至重頭計過, 是嗎?
係^^

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2007-5-21 01:13 AM 發表
好似幾得意喎, 我又想玩呀...
使唔使要咩條件先可以參與架?
出多d 幫助大家既心水,最好有分析^^

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-21 01:11 AM 發表
yanki, 我無記錯應該係過埋星期一晚 (即係星期二) 先至重頭計過, 是嗎?
聽日博一博:098:

我 d 投注有曬結果 .... 全炒 :029:  得返 1030 ......
為咗激勵自己, 我同各位巴打講, 下期如果我個結餘少過 2500分 (50% 底分), 自願排榜尾!!! :046:

不成功, 便成仁, 更加唔好累人輸錢!

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-21 01:22 AM 發表
我 d 投注有曬結果 .... 全炒 :029:  得返 1030 ......
為咗激勵自己, 我同各位巴打講, 下期如果我個結餘少過 2500分 (50% 底分), 自願排榜尾!!! :046:

唔好咁啦:028:
我支持你出post
唔好因個遊戲而放棄

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-21 01:16 AM 發表

出多d 幫助大家既心水,最好有分析^^
原來係咁....
咁等我下次好好研究一下先,
唔該哂

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-21 01:22 AM 發表

傻既~~依加季尾~~真係好難玩~~唔好怪自己~~我只係好運先捱到個季尾

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-21 01:29 AM 發表

唔好咁啦:028:
我支持你出post
唔好因個遊戲而放棄
放心, 我唔會唔出 post, 不過覺得下次會果自己d分都係唔及格, 咁不如當自己 0 分, 迫自己更加小心度心水遮

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-21 01:04 AM 發表

我明明第2~~依家第四:029:
草兄...努力呀:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆