上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
257  28.2k

我 d 投注有曬結果 .... 全炒 :029:  得返 1030 ......
為咗激勵自己, 我同各位巴打講, 下期如果我個結餘少過 2500分 (50% 底分), 自願排榜尾!!! :046:

不成功, 便成仁, 更加唔好累人輸錢!

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-21 01:29 AM 發表

唔好咁啦:028:
我支持你出post
唔好因個遊戲而放棄
放心, 我唔會唔出 post, 不過覺得下次會果自己d分都係唔及格, 咁不如當自己 0 分, 迫自己更加小心度心水遮

多謝各位支持, 小弟會努力, 以後會更加盡力去分析 d 球賽比大家
:046: :046:

心水出咗啦, 我呢排黑, 大家可考慮買我對家

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-21 11:10 PM 發表
我出左啦 $100 蚊重注
$100 蚊戰術?
我就無所謂, 我睇嚟點都只可以攞 尾3 (第6)
sandy 佢係唔係已經放棄咗?

一日一場, 指定場次? 定係一日一注?

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-22 12:17 AM 發表
指定場次

快快快~~~

我一票先
都好, 咁仲刺激!
不過, 咁使唔使指定玩法?

不如咁, 每日2注, 一注指定場次加指定玩法 (中咗有額外獎分?)
另一注自由發揮?

不如照舊先, 第 3 輪先改玩法.
我地用第 2 輪既時間諗下啦.....

如果 sandy 真係唔玩, 加個新人時不如咁:
底分 0, 本金: 6000

會唔會好 d?

Welcome AIRIS.

5500, 我ok

引用:
原帖由 airis 於 2007-5-22 02:08 AM 發表
聽日我出post就可 ????
邊度睇到總分 ???
係呢個 post update 啦, 每日自己計自己d分.

以下是規則:

單場 最低投注100分
單場 最高投注1000分
過關 最低投注50分
過關 最高投注1000分
其他高回報投注如波膽一律限50-100分
注數不能多過可投注場數
多過 5 場賽事最多只能投注 5

所以明天最多3注 (單場或過關不拘).

我地一共玩 8 個禮拜. 明天係 第2個禮拜既第一日. 最遲開波前一個鐘出post (要一次過出曬, 如明天會買 1, 3 兩場, 第 3 場心水要同第一場一齊出, 即 00:00 前)

可參考第一頁我地 d 計分紀錄

仲有, 差 d 漏咗:

- 1星期後依照剩餘分數排名, 最高(多)者有 8 點, 然後 7 點 .... 如此類推. 1 星期後所有人分數會 reset 番去 5000
- 8 星期後累積最高點數頭3名可以多名贊助人的 uwant 獎分

感謝tc6060 兄,PERCYNG兄,ponti兄,算死草,h仔,四眼輝精銳西方必敗,路過的慘人贊助60000分  
第一名 30000分
第二名 20000分
第三名 10000分

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆