上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
126  28.2k

引用:
原帖由 icycow 於 2007-5-22 10:22 AM 發表
good morning all

last night sick and no bet. -300 points :026:
round 2 今日開始, icycow兄...再接再厲...一齊努力啦

今日分數已update:036:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-23 11:10 AM 發表

周兄師, 7xxx 分啦 :030:  ....... 跟住你唔好用 100分戰術呀
一定唔會...我想既係...大家真正贏錢先最開心

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-5-23 11:17 AM 發表
厘個round大家都有好開始喎~~~:036: :036:
寄然係咁,我代P仔揸主意啦~:096:
今round加碼出擊!! :036: :036:
winner可獲2000績分~~其餘正數過終點者,都有300分以作鼓勵~~(只限今round):098:
兄弟們 ...
good   咁呢個round就更加刺激, 肯定大家會更加小心投注! uwants兄弟有福啦, 因為呢度將會成為...最強心水集中營 :036:

引用:
原帖由 迷途小賭徒 於 2007-5-23 11:41 AM 發表
我之後果幾日日日100 都正數wor^^:096:
你咪咁啦...一陣全世界中晒d3串1, 4串1, 一野就過晒你, 到時100 100咁都追唔切呀:096:

引用:
原帖由 迷途小賭徒 於 2007-5-23 12:34 PM 發表
講下笑^^:071:
我都係想同下大家吹下水咋...唔好誤會呀:122:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-23 12:40 PM 發表
幾位今日會唔會玩日聯盃呀?
唸緊...因為呢場係日盃last一round, 相信仲難:028:

今日投注已出

balance updated

24/5  投注已出

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆