上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
257  28.3k

引用:
原帖由 迷途小賭徒 於 2007-5-23 11:41 AM 發表
我之後果幾日日日100 都正數wor^^:096:
咁絕?

幾位今日會唔會玩日聯盃呀?

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-5-23 12:44 PM 發表

唸緊...因為呢場係日盃last一round, 相信仲難:028:
真係幾難諗, 得一場有心水 ..... 其他都 5-5 波......
另外有 d, 好似飛腳咁, 都唔知佢想唔想嬴 ........ 真頭痛 :028: :028:

今日心水已出! :046: :046:

信心就一定有....當然, 某事在人, 成事在天, 自己做曬功課都估唔中都無辦法啦.

今晚歐聯我覺得有機會大 同埋 90 分鐘內有結果

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-5-17 03:32 PM 發表
( ROUND 2 )

投注本金5000分
單場 最低投注100分
單場 最高投注1000分
過關 最低投注50分
過關 最高投注1000分
其他高回報投注如波膽一律限50-100分

22/5
單場 :     ...
周師兄, 波膽都出埋, 被你中咗就真係唔使追啦......

引用:
原帖由 icycow 於 2007-5-23 05:05 PM 發表
hello

i want to ask if I now post the J-league cup bet and cannot post others later ?
yes, should post all at the same time

今晚又輸咗啦 :043:  ........ 唉, 希望利記幫我爭番口氣

引用:
原帖由 icycow 於 2007-5-23 11:37 PM 發表
Lewistong, u lost much wor ...

need to keep the balance  .. :025: :025:
果然黑氣未散 :025: ......... 真錢就真係唔賭住啦 ....... 繼續努力度心水, 希望返回 "+" 數啦

牛牛, 你今晚係邊度睇波呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆