上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
88  28.2k

引用:
原帖由 迷途小賭徒 於 2007-5-25 02:47 AM 發表

草草,咁你覺得自由盃會開咩?
開和:096:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-25 03:00 AM 發表
話實, 亞草同迷途你地仲未瞓, 聽日放假?
不是~~~是冇野做

引用:
原帖由 迷途小賭徒 於 2007-5-25 03:03 AM 發表
草兄淨係問馬會出糧都夠洗啦,駛乜做:071:
我都想:096: :096:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-25 03:10 AM 發表

咁有係, 所意都無話中梗 .... 不過要留意下啦
10次有8次都開到:025:

引用:
原帖由 迷途小賭徒 於 2007-5-25 03:16 AM 發表

即係點??
姐係有可能開到的機會大LOR:096:

引用:
原帖由 迷途小賭徒 於 2007-5-25 03:23 AM 發表
開到咩??升完又跌果邊定係對家?
對家啦~~
1:1:096:

快D完場~~我唔駛係第尾啦

唉~~~都係唔知我好彩定"佢"好彩?
哈哈~中左小小啦~~
人地愛玩野玩soso
細細注玩
我就反"佢"
偏偏"大大注"反佢
真係祝佢好運都係
祝我好運
大家努力~~
由其yaki同cecilchao兄
我視你地係最大敵人加對手
小心我過左你地:071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-5-25 11:13 AM 發表

草兄, 唔好咁講啦..賽前我都見你既注碼好大機會, 我仲唸緊...死啦, 好快比你追過tim, 其實..無論係呢個遊戲定平時你d心水, 我成日都偷睇架:122: , 講真...草兄d心水既水準都好高, uwants都有好多高水準既兄 ...
唔好咁講~~我唔太勁~好彩姐:097: ~你同yanki真是好強的對手(我都當其他人係對手,不過你兩個真係......)~就咁講下琴日yanki全中,如果佢買3串1~真係中到排第一啦,係佢唔買姐,你o個條3串4仲有機,o個兩場半場和,一場中,一場要打到42分鐘先1:0,真係唔好彩,如果係和左你今日就第一啦,大家話係唔係?唔係我吹水
雖然呢個係遊戲~但都係大家心水,大家都買小小~唔會咁大
真係最緊要係大家出多d心水~~唔好信神人
只係靠個名出邊場贏,大,日日都要人回,有心出唔理有冇人睇都出,我真係好敬佩yaki,你同一個人"johnnykck"唔知係唔係咁串,:096:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-25 02:00 PM 發表
之前計漏亞草條小保加 .... 排名表已更新
thx~~lewistong 兄:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆