上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
88  28.2k

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-28 03:48 AM 發表

我會俾返個 500 分佢, 你尋日都有一注 500 分錯咗 (又係首名入球? 咁邪既!), 我都無扣, 只係俾返你, 當無投注過
我係計冇左~~咁我係唔係加多500分呢?

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-28 03:53 AM 發表

同最初一樣~~~~如果 第2,3都無狀元~~係計分

其實 依加只係驚airis唔知玩法~大家 一開始有玩都知~~~有咩意見~~講~~將分除開係不接納~草
ok~~~冇咩所謂:032:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-28 04:00 AM 發表

26/5結餘:4868分
讓球 紐倫堡  對 史特?客 1.8 1000分 唔中500分
讓球 圖盧茲  對 波爾多  客2.08 500分唔中
首名入球 雲尼斯達萊 (4) 500分唔中
結餘:2868分   

27/5結餘:3368分

27/5 你自己 ...
sor~~~紐倫堡  對 史特?客 平手~~和左~~退500

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-28 04:06 AM 發表

係噃..... sorry :097: , 又睇漏 ....... 咁大家覺得違規投注, 應退還定扣除?
我冇咩所謂~~其實係扣~
係落錯~犯規~有錯~減好d~
是但啦~~你地又冇set:025:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-28 04:12 AM 發表
因為我地無 set, 我覺得咁啦, 呢 round 退還, 下 round 所有違規投注 扣除兼多扣 300 分 ........
ok~~應該set
第1次犯規~退還所有投注款項
第2次犯規~扣除所有投注款項
第3次犯規~扣除所有投注款項+另外扣多300分
第4次犯規~扣除所有投注款項+另外扣多600分
.
.
.
.
.
.
.
.
.

咁我加多500百~~之後加多個犯1,ok?

28/5結餘:868+1820+1420+1292.2=5400.2分+500分=5900.2分:025:  
讓球打比郡 [0 / +0.5] 對 西布朗 [0 / -0.5] 主勝 1.94 1000分

讓球利恩 [0 / -0.5] 對 特林素 [0 / +0.5]客勝2.09 1000分

主客和 希爾星堡 對 奧雷布洛 主1.6 1000分

4串5
主客和 打比郡 對 西布朗 和3.3
主客和 利恩 對 特林素和 3.45
主客和 希爾星堡 對 奧雷布洛主1.6
讓球主客和 奧特格寧蘭[+1] 對 白蘭恩[-1]和 3.65
每注200~~共1000分

2串1
半全場 利恩 對 特林素 主和 16
半全場 打比郡 對 西布朗 和和 4.8~100分

2串1
半全場 利恩 對 特林素 客和 16
半全場 打比郡 對 西布朗 和和 4.8~100分
28/5結餘5900.2分-4200=1700分

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-5-28 09:57 PM 發表

草兄...今晚..你一定收緊錢:036:

個post過左5000字
係上面出
你都係~~打俾有d野
利恩未必win到

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-5-28 10:05 PM 發表

所以..我覺得今晚..大家d分會爭得好激烈, 但...我唸分數無所謂...贏真錢最實際:096:
真係呀~~~周師兄,你買左呢兩場下盤呀?:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-5-28 10:25 PM 發表

係呀 你都係?  咁...一齊ko馬會啦:036:
要啦~~我第一場~要和~
第2場希望客:096:
yaki佢都係叫我買呢兩場
我見澳盤轉半球
讓客:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆