上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
126  28.2k

睇黎...今日all win架卦:096:
bingo:036:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-6-1 09:58 AM 發表

周師兄睇嚟可以一齊收錢!:071: :036: :023: :131: :098:
完場lu....收錢:096:

兩條收晒

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-6-1 10:19 AM 發表

2 bets@@?

-.- only 1 match ar
無犯規呀:122:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-6-1 10:30 AM 發表
注數不能多過該賽事日可投注場數
多過 5 場賽事最多只能投注 5 注
每個比賽日最少投注 100 投注分
缺席該日投注的參賽者雖扣 300 投注
咁..是旦啦...照扣我300分啦:032:

既然我犯左規..? 咁好啦...一於今晚玩大d啦, 希望追到d分數係呢round會正數啦, 如果輸晒都無所謂:025:  反正我都想做路人甲乙丙丁:025:
就買大d, 買到我自己都唔信:025: 呢round就當玩下野啦:096:

JUNE 2 投注已出 (盡快玩完先) :025:

我會玩埋個八仙過海game(不過我講過暫停心水, 所以d投注會 :071:  .....只係識睇個d路人甲...小心啦)...而到時我就會走...一於學一班識睇唔識回既路人甲乙丙丁咁...斉睇人心水仲好 :096:  多謝呢班路人甲乙丙丁 :036:

p.s. 我想搞清楚一樣野...我想人回post,唔係搞人氣<<---我知有d brother會以為我係 :046:  但唔該你地用腦唸下先...當你地出左心水, 見到自己個post, 有兩萬幾人查看過, 但居然只得六百幾人回post, 我敢相信..比任何一個出心水既樓主都會同我一樣...極之無癮, d感覺咪即係自己對住幅牆講野囉, 咁..不如我收收埋埋....自己去馬會買波唔好 :034:
我知..無論我點講都好....一定有人唔認同, 算啦, 反正綱上既世界就係咁...我都係生活返係現實既世界開心d, 果班玩人氣既fans比心機繼續你地既生活啦! :034:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-6-4 01:03 AM 發表

周師兄, 丹麥個場當1 倍, 咁你個派彩應該係:

90X(1.8*2.05+1.8X1+2.05X1+1.8X2.05X1)=1010.70

結餘應該係 1600.70
讓球過關 : 奧地利 [0] (1.80) x  以色列 [0 / -0.5]  (2.05)  x 白俄羅斯 [0 / +0.5]  (1.92)  x 瑞典 [0 / +0.5]   (1.99)  4串11 @ 90分 = 990分 派彩 643.5分
因..奧地利場波平手盤...走盤...所以......
計算如下 : 奧地利 [0] (1.80) x  以色列 [0 / -0.5]  (2.05) = 2.05 x 1 x 90  = 184.5
                 奧地利 [0] (1.80) x  以色列 [0 / -0.5]  (2.05)  x 瑞典 [0 / +0.5]   (1.99) = 1 x 2.05 x 1 x 90 = 184.5
                 以色列 [0 / -0.5]  (2.05)  x 瑞典 [0 / +0.5]   (1.99) = 2.05 x 1 x 90 = 184.5
                 奧地利 [0] (1.80) x 瑞典 [0 / +0.5]   (1.99) = 1 x 1 x 90 = 90
total 呢條 4串11 只係收返643.5分咋 :029:

我想問下..今round 3 係咪淨返...以下四場賽事?

星期一 1  國際體育會 對 紐迪高
周二賽事
星期二 1  日本 對 哥倫比亞
星期二 2  土耳其 對 巴西   
星期二 3  墨西哥 對 巴拉圭

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-6-4 02:33 PM 發表
今日算round3定round4???
ROUND 3..不過唔知係咪至到星期二既.....
周二賽事
星期二 1  日本 對 哥倫比亞
星期二 2  土耳其 對 巴西   
星期二 3  墨西哥 對 巴拉圭

如果係...就...
星期三 1 [td=1,1,30]泰國 對 荷蘭<<---呢場開始係ROUND 4

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆