上一頁下一頁
發新話題

[轉貼-PSP]死神BLEACH 靈魂升溫 4 <>

收藏  |  訂閱
47  5.5k

引用:
原帖由 mucci 於 2007-5-28 07:46 PM 發表
求其點一個解壓應該就會得出一個iso檔,跟住放去psp就ok了喔:035:

点解个game只是适合于3.40OE??有没有方法让其他version也可以玩??
本人用3.10OE..:036:

点解个game只是适合于3.40OE??有没有方法让其他version也可以玩??
本人用3.10OE

引用:
原帖由 gungdou 於 2007-5-29 12:53 PM 發表
本人用3.10OE..:036:
因為現時新出的game都只支援最新version....如要玩iso就要升去3.40oe了:028:

其實有冇3.40oe模擬器架...因為我部機仲係ver1.5...唔想升左ver玩唔到其他模擬器(超任...世嘉...ps...cps1等等...)

thx a lot

係咪係度dl個舊野就玩得,係咪要dl模擬器??

引用:
原帖由 聖神月 於 2007-6-2 04:19 PM 發表
係咪係度dl個舊野就玩得,係咪要dl模擬器??
唔需要模擬器..放去ms0:/ISO就ok

引用:
原帖由 kingar 於 2007-6-2 05:55 PM 發表

唔需要模擬器..放去ms0:/ISO就ok
唔好意思,新手一名,唔明咩叫ms0:/ISO:028:

引用:
原帖由 聖神月 於 2007-6-3 12:21 AM 發表

唔好意思,新手一名,唔明咩叫ms0:/ISO:028:
用psp連結到電腦,會多個硬盤...放入去一個叫ISO的文件夾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆