上一頁下一頁
發新話題

[其他] 群龍山莊

收藏  |  訂閱
3.6k  62.3k

群龍山莊

:036:  歡迎~haha 見到個標貼係咪好型呢?:097:

原意:
個個高手都開個投注紀錄 自己都想試試
所以都開個post 除左自己之外 亦希望大家入黎交流、一齊研究
每次分析、自己既選擇 自己亦都會平注落咁落
對我來說  沒有膽量重注
因為賭博無必勝 只有增加自己既或然率(勝率)才有機會贏錢
而且未必場場賠率都是@2.00或以上 所以要贏的話 保守估計起碼勝率要在55%或以上

我主力是讓球 希望可以和大家一齊討論
我們的目標都是只有一個 haha~一起努力呀

為什麼我會選擇讓球?
因為讓球 不同主客和 只有上、下盤
不理會「和」的話 宏觀來說 上、下盤機會就是 50% 50%
而且主客和賠率可以相差很遠 也就會出現所說的「爆冷」
所以寧願玩讓球了 我並不急著要贏 可以慢慢來
或者未必人人認同 但不緊要~ 最緊要一齊有錢贏
我所推的只是 在自己覺得可以50%中 增加機會率的場次 意思即是變成51%、52%這樣
提高命中率
分析會在#2說明在那一帖
#2、#3亦會暫作為紀錄

最後祝大家贏多d~:036:
有咩都希望大家一齊討論、研究
我們是在討論區 不是在看報紙
有咩心水都不妨益下大家
謝謝你的耐性

歐國盃  波蘭 [0]
           希臘 [0 / +0.5]
           冰島 [0]

support:036:

今日會買既瑞典波係...加費萊 [0]
我買既原因...睇下...下面條link :122:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=4241878&extra=page%3D1

支持一下先:036:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-18 04:29 PM 發表
thx:036:
自己仲未睇 好似兩面都有機咁
怪怪地:028:
其實...暑假可以買既波真係好少, 如果有brother心態係求賭既話...就算信心大定細都好, 真係..只可以同呢班brother講聲..細注玩下好啦...小心暑假d古惑波!

wait for u

你好呀 ...  希望你長勝記錄 .... :036: :036:

我一見 上、下盤  就 頭痛 :028: :028:  >>>hahahaha 

講左幾十次都唔記得 :096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆