上一頁下一頁
發新話題

[其他] 群龍山莊

收藏  |  訂閱
3.6k  62.7k

引用:
原帖由 james1325 於 2007-6-19 12:08 AM 發表

有冇咩point呢??/:023:
睇第3頁啦=.=

引用:
原帖由 Rayin 於 2007-6-19 12:24 AM 發表

睇第3頁啦=.=
你都認同?? but我都買左啦 :071:
睇下中唔中啦 可以幫補下

引用:
原帖由 james1325 於 2007-6-19 12:26 AM 發表

你都認同?? but我都買左啦 :071:
睇下中唔中啦 可以幫補下
我係樓主既忠實fans

這是"武俠小說"の情節嗎~~

Wow~~"群龍山莊"嘛!!!.......令鄙人想起[三国演義]裡其中一回: "諸葛武侯~無有識死~走去東吳~舌戰群儒"の激烈情景.......

~~但以鄙人此等[邪道]來講, 上到呢個山莊恐怕唔駛一陣.....就比各大名門正派の[長門人]用亂劍"劈死"!!!!.....(笑)

P.S. [挪超]の心水: 奥特格陵蘭 [下盤] OK!!!

路路~~~今晚可能將會係我最後一晚在此說話既日子了

波~~~可能以後都唔會再買了

因為我要為成立自己公司同埋發展用100%時間落去

祝大家贏波贏一世~~!!88

走之前我把昨夜少少錢捐晒比馬會,只要aik一贏,馬會一定夠錢派~~886^^

今天心水對了~~~~~~~:044: :044:

引用:
原帖由 cchhll 於 2007-6-19 12:45 AM 發表

走之前我把昨夜少少錢捐晒比馬會,只要aik一 ...
加油la:043:

引用:
原帖由 cchhll 於 2007-6-19 12:45 AM 發表

下!!! /.\
anyway, 祝你生意精精日上

多謝你地既祝福^^

引用:

>><<:029:

唔好走呀cchll 師兄

你得閒都番來賭下

點都好~祝你新公司成功!!:098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆