上一頁下一頁
發新話題

[其他] 群龍山莊

收藏  |  訂閱
3.6k  62.3k

路版友 , 我打後既洗費靠你喇 !

引用:
原帖由 siusunmike 於 2007-6-18 07:33 PM 發表

向 利尼史特朗 對 華拉倫加 呢場衰左 :029:
我都係:029:
仲有個死人愛C又打假波:043:

今晚得一場讓球
細細地玩下 二線波
星期一 2加費萊 對 AIK蘇納 19/06 00:592.353.102.65

加費萊排第8 AIK蘇納排第10
排名差不多
近況兩隊都是平平 近5戰(連聯賽盃在)1勝2和2負
勝的1仗是在主場對哈比、1場打和作客的佐加賀斯
因為加費萊其實由上年又已經知道佢不擅作客 所以1和2負 可以交待
而且作客打和馬模:036: 叫做幾好 近5場主場作戰亦有3勝2和「佳績」 相當好
而AIK近況....:044: 而球隊實力黎計 講唔過
由上、中游跌到現在接近下游  簡直無話可說=.="
近5場(連盃賽)亦是1勝2和2負 咁既成績簡直沒有說服力 搵鬼買咩:030:
勝的1場是作客升班馬 而主場打和兩隊作客不強的球隊
我只可以說失望...... 我都唔識幫佢搵理由:028:
贏得已經唔精彩 仲要輸.......

往績
上季對戰2仗皆和
主場、作客皆和
沒有邊個剋邊個 參考價值不大
兩隊陣中大部份球員依舊 沒有太好分別
好消息是AIK之前受傷的球員 開始康復
可以較完整作戰 而主隊更不用說可以完整作戰
所以AIK沒有半點優勢
而且加費萊主場入4失1球
AIK作客入5失8球:032:
齋睇都贏你啦~

位置
大家都是位置都是差不多
距離不遠
而AIK作客沒有特別的「路」可捉
作客近的升班馬:勝
作客遠的哥登堡:勝
作客南部頗遠的馬模:負
作客接近的佐加賀斯:負
作客距離遠近有沒有差別 看來要再觀察
但今仗不用太擔心作客會腳軟

自己既選擇:AIK蘇納 [0]@2.02 走住盤玩 既然開得出平手盤
唔玩賠率高d既好唔值 假若加費萊開始時讓平半 或者我會下注主隊
但現在平手 而且加費萊 [0]本是 @1.88 現在落到@1.82
由原本值得投注的賠率降低  這樣是在嚇我嗎?:096:
你會點揀?

假若和大家的心水不同的話  不妨避一避
但我會支持AIK
第1.AIK已經在下游 今仗再輸的話 我真的不敢想像最後排名 會跌到那裏
第2.每一隊都不會永遠的輸 否則沒有人會願意博冷門 反之亦然
既然主場主贏已經多場不敗......和波走盤 不錯
第3. AIK或許還有爭聯賽的心 但主隊不會=.= 上年還要努力護級
今年開季 已經踢得不俗 拿了不少分 可以稍為休息:097:
而且AIK必需勝回一仗 振作士氣才行~平手盤?:028: 點解會咁開呢?

最後祝大家贏多d~~

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-18 07:15 PM 發表

食左碟英式炒意後實在太飽:096::071:
今晚等你發威:098:
一於跟你買:097:
:036: 恭喜晒啦~
多謝你支持先
今晚我都唔知呀
睇下岩唔岩心水?
再繼續贏多d

兄弟好勁bor:036:

引用:
原帖由 siusunmike 於 2007-6-18 07:21 PM 發表
借個位黎用下先 ~
一個半個 , 我諗冇咩所謂掛 @_@

我而家打後每一注只可以落 $10 @_@
真係慘 ...
可以買咩呢 ?
下?點解搞到咁:026:

引用:
原帖由 lam218 於 2007-6-18 07:22 PM 發表
路莊主....
呢度既巴打要贏爆hkjc!~:034:

出去食飯先......夜d返來
hi lam~
大家要合作好好教訓「大食怪」:036:
hehe~好返黎再傾河
多謝支持先~

引用:
原帖由 sos~999 於 2007-6-18 07:23 PM 發表
支持~群龍山莊
多謝你都黎支持下~
贏多d啦~

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-6-18 07:37 PM 發表

支持~淫龍山莊:098: :098: :098: 我出去先,今晚再入嚟吹水:098:  
多謝危險兄支持~
一齊贏多d餐:097:
你有心水都放出黎益下我地啦~:036:

做咩變左淫龍山莊:096: no ar~~~

引用:
原帖由 siusunmike 於 2007-6-18 07:40 PM 發表
路版友 , 我打後既洗費靠你喇 !
唔好咁講啦
一齊交流 贏多d就真~
都要多謝你:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆