[其他] 群龍山莊

收藏  |  訂閱
9  62.7k

support:036:

今日會買既瑞典波係...加費萊 [0]
我買既原因...睇下...下面條link :122:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=4241878&extra=page%3D1

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-18 04:29 PM 發表
thx:036:
自己仲未睇 好似兩面都有機咁
怪怪地:028:
其實...暑假可以買既波真係好少, 如果有brother心態係求賭既話...就算信心大定細都好, 真係..只可以同呢班brother講聲..細注玩下好啦...小心暑假d古惑波!

今日...我都入黎撐下個場先...我今日同路路一樣...會投注...亞盤..哈馬比 [0], 我既分析係....
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=4249902&extra=page%3D1

路路兄....sorry先 :023:  好耐無入黎支持你tim :032:
今朝兩場南美國家盃...相信輸死左好多人! 而..我尋日就一場都唔敢買...始終覺得尋日d波難搞...可能比呢個..南美國家盃影響我揀波卦 :027:
ok...今日入黎撐一撐場先....我自己就post左...哈馬比 主勝  &  厄瓜多爾 [0]
:034:
而另一場..我就唔係好信巴西會讓球贏(點買法...隨便大家, 而我多數揀墨西哥[+1] or 和波) :025:

補充一句...雖然尋日話無出心水...但我尋日都回左位兄弟..如果要我買尋日d波..我會咁..揀黎買....艾夫斯堡 對 布洛馬波卡納  入球雙   &  馬模 主勝  &   委內瑞拉 對 玻利維亞  入球細 <<---係咪好燈呢 :096:  全開對家! :096:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-27 12:32 PM 發表
:096: 咁落去
我諗要改名叫:「明燈山莊」:097:
路路....唔洗改名啦:096: 你準備等收錢啦:098:

42'哈馬比2 - 0哥登堡

引用:
原帖由 野仔德 於 2007-7-3 09:56 PM 發表
小弟推介。。
AIK蘇納    2.05  
咸史泰斯    1.925
秘魯 (中)    2.025
戈亞斯    2.05  
烏拉圭    1.8  
______

世青杯。。巴西同阿根廷贏波贏盤。。
ok wor兄弟....不如你都出post推介下啦

路路...你要艾夫斯堡 [0 / -0.5] ?:030:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-7-3 10:10 PM 發表

唔係呀 平手盤就係艾夫斯堡
而家我就要下盤:036: hehe 我地同路
最希望係艾夫斯堡今晚再落d飛
咁高d賠率
開心d:097:
good...支持咸史達斯 [0 / +0.5]

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-18 04:12 PM 發表
4/7  肯薩斯巫師/哈馬比
       希爾星堡落飛 睇定d再落注 若果落飛持續而不轉盤的話
       轉要哈馬比下盤
support兄弟先:036:

前往最後回覆