上一頁下一頁
發新話題

[其他] 群龍山莊

收藏  |  訂閱
1.3k  62.7k

引用:
原帖由 cchhll 於 2007-6-18 09:25 PM 發表
今晚得一個選擇

加費萊 主客和主win

我會把巴塞純利一次過買晒落去^^(又撞)
cchhll兄 講黎聽下 點解要主win ge?:036:

引用:
原帖由 james1325 於 2007-6-18 09:28 PM 發表
我想問下 點解馬會要改個賠率 同埋代表d咩ar??
好難講
一係有好多人買 令個賠率係咁跌
一係馬會特登調整 平衡番 可以誘人買佢想你輸既球隊/從中賺更多

引用:
原帖由 kit2208 於 2007-6-18 09:35 PM 發表
路過支持aik:098:
多謝朋友路過都留言~

祝你贏多d:036:

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-6-18 11:02 PM 發表
我要AIK:122: :122: :122:
多謝留言
你唔係要細?
希望今晚一齊贏啦:036:

引用:
原帖由 james1325 於 2007-6-18 11:10 PM 發表
可唔可以比一條今晚ge心水黎睇下ar:023:
種類球賽編號對賽隊伍(主隊 對 客隊)選擇賠率結果刪除
入球大細星期一 4奧特格寧蘭 洛辛堡1.55刪除
主客和星期一 1艾夫斯堡 特利堡1.42刪除
主客和星期一 3希爾星堡 加爾斯1.57刪除
總注數每注金額總投注金額派彩淨回報
$10
$10
$34.6
$24.6
大熱門岩唔岩?:097:

haha~我自己淨係要平手盤AIK
你要問問其他高手 幫唔到你 sorry

引用:
原帖由 james1325 於 2007-6-18 11:35 PM 發表

我only識主客和個d 架咋 平時都好小買波
有都係買巴塞
加費萊 [0] 對 AIK蘇納 [0] <------讓球平手盤
只有主勝/客勝 先有錢收 和就會退錢

引用:
原帖由 cchhll 於 2007-6-19 12:45 AM 發表
路路~~~今晚可能將會係我最後一晚在此說話既日子了

波~~~可能以後都唔會再買了

因為我要為成立自己公司同埋發展用100%時間落去

祝大家贏波贏一世~~!!88

走之前我把昨夜少少錢捐晒比馬會,只要aik一 ...
cchhll兄:029: 我岩岩先返到屋企
一見你走 心情轉down
你得閒會唔會返黎?

引用:
原帖由 kaiwong47 於 2007-6-19 12:43 AM 發表
Wow~~"群龍山莊"嘛!!!.......令鄙人想起裡其中一回: "諸葛武侯~無有識死~走去東吳~舌戰群儒"の激烈情景.......

~~但以鄙人此等來講, 上到呢個山莊恐怕唔駛一陣.....就比各大名門正 ...
:023: 各大名門正派請手下留情
不過多謝kaiwong兄留言
祝你贏多d~:036:

引用:
原帖由 波師父 於 2007-6-19 12:45 AM 發表
今天心水對了~~~~~~~:044: :044:
haha 走盤了
不分勝負:097:

引用:
原帖由 燈王 於 2007-6-19 01:10 AM 發表
見到緊係要支持下啦~~~~最pk呢排忙~~無得睇住來:025:
多謝你專程留言~
祝你贏多d~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆