上一頁下一頁
發新話題

[其他] 群龍山莊

收藏  |  訂閱
161  62.7k

引用:
原帖由 siusunmike 於 2007-6-21 03:19 AM 發表
我都未見過十二碼射多過 10 輪 @_@
今晚就見識到啦:096:
你話班友幾屎:071:

挪超仲有兩輪就曲終人散
大家小心放水:071:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-21 03:46 AM 發表

:028: 邊有咁早?
邊度講架v仔?
睇錯:096:

2006年10月29日 来源:東方日報:030:

挪超仲有兩輪就曲終人散,榜下游睇箧七國咁亂,但其實每季都係咁,唔係咁特別,反而邪童飛有必要同大家講一樣禝,就係挪超現時有兩支首都球隊,分別係華拉倫加同利恩,睇番近幾季,其中一支差不多一定能夠闖入三甲踢歐洲賽,今季輪到華拉倫加,辛迪夫佐特今場一定會讓路。

奧斯陸球隊要踢歐洲賽,講到尾都係面子問題,○二年利恩癦季軍、○四年華拉倫加癦亞軍、○五年又係利恩癦季軍,呢樣唔係巧合,挪威地方唔算大,挪超球隊唔算多,要邊支入三甲其實好易安排。   

辛迪夫佐特同聲同氣

其實辛迪夫佐特都可以話係砜奧斯陸附近,辛迪夫佐特位於奧斯陸峽灣南邊,兩地搭船都唔使一個鐘,兩隊波自然有偈傾,唔好以為辛迪夫佐特好似好危險要護級,其實好多禝安排晒,呢場送個順水人情畀華拉倫加,他日咪好相見囉!

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-21 07:58 PM 發表

岩岩放工
睇埋d賠率先
意大利由@2.00跌到去而家@1.91 係咁落
我想講d題外話 馬會每次開比賽都必定有佢意思
如果一定蝕既話 佢唔會開
以琴日果場為例 決賽分開兩回合
我唔知係咪真係想刺激d 但係自己 ...
意式葡國雞:086:
唔理咁多睇實碟意粉先:096:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-21 08:24 PM 發表
:096: hi v仔
我想試下葡撻 意大利太多 食唔晒:097:
不過如果企硬上盤@1.91 我會再諗下落唔落下盤
其實我估計呢場應該係5-5波之爭
買邊面同樣有理據支持
照計邊面有賠率就買邊隊
不過又係衰情意結作怪
意大利妹:131:
我的最愛:071:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-21 08:30 PM 發表

:096: 如果意粉得番1.8x 我會食葡撻
食物中毒都無法:097:
意粉得番1.8:030:
呢場我一定買和同細:096:

墨西哥4場美國金盃-1全部無銀收:044:
瓜德離普受讓三勝1走:030:
大家小心

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-21 10:55 PM 發表

:044: 好彩我無買開
暫時睇跟數據買和+1應該幾好路:097:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-6-21 10:59 PM 發表

今晚就整個上盤你嘆下,,,:096:
:071:如果唔係加時(1:0)
佢已經回家:098::098:
除個朵外4場表現
佢有邊場神勇過大勝對手多過2球:026:

引用:
原帖由 醬爆牛丸 於 2007-6-21 11:00 PM 發表

可能今次就係博你唔信〔-1〕掂:096:
4場都唔開
呢場開:030:
咁就抵我死啦:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆