上一頁下一頁
發新話題

[其他] 群龍山莊

收藏  |  訂閱
134  62.7k

引用:
原帖由 醬爆牛丸 於 2007-6-28 11:29 PM 發表

last day win爆佢:098:
last day有什麼好野通知下,好不好?
隻[藍基因]唔知去了那裡!?[英明]又抬不起頭!:030:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-29 01:29 AM 發表

thx kaiwong 兄
今晚唔識買 想買果場又轉盤
你又tip左費古倫斯平手盤 我自己都覺得ok
如果睇近況+成績 我覺得主有機架:036:
所以或者會跟你玩下
今晚我擇了利斯菲,同慘人你唔同路啊!:044:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-29 01:35 AM 發表

唔緊要
我講下自己既意見者
可能唔中
祝你贏多d:036:
昨天只買了一條就休息不買!,本來今天都想休息,不過阿根廷買了細盤,當睇波時投入點,阿根廷踢波好注重整体,打默契波,
我鐘意睇佢地多過巴西!

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-29 01:47 AM 發表

我都鐘意阿根廷
最起碼對佢地個印象好過巴西好多
就是觀賞球賽角度都好過巴西,無論巴西人腳講到點勁都好!
不過我覺得阿根廷這幾年踢大賽都沒有一個穩定的入球者,
希望美斯仔改變到我的看法!:023:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-29 02:04 AM 發表

認同
希望踢場好波 黎睇下啦:036:
今晚早d訓
聽朝起身睇
早點睡,聽朝睇場好波,goodnight!:071:
挪威盃今晚還踢緊,洛辛堡要加時,:028:
天下盃賽一樣難賭!?

回覆 #1741 路過的慘人 的帖子

終於有進賬,近來的足球都是輸多贏小,今天終於有$收!利斯菲我買了半場w,同另外一條2串1利斯菲w x 費古倫斯 細!:071:
係啊!講起中波,點解近來不見草兄現身或者出post!:028:

日本仔的心水都各有各想吧!

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-30 03:11 PM 發表

好大機會中呀:036:
我都是大阪細x八鯨半場主!:131:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-30 05:04 PM 發表
水手繼續
落到轉埋盤
就好啦:023:
水手同路啊!不過佢轉盤係真係有人支持,還是馬會假象!?

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-30 05:12 PM 發表

轉盤就要大分三神
唔轉就唔買啦
水手下星期盃賽作客
唔知會唔會留力 再加上水手話強唔強 話弱唔弱 似大把係手
護級論唔到佢
如果唔係連和多仗 相信今仗應是主隊受讓 而不是平手盤
假若轉盤的話 大分 ...
博大分,我博個細盤好了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆