上一頁下一頁
發新話題

[其他] 群龍山莊

收藏  |  訂閱
1.3k  62.7k

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-6-19 03:30 PM 發表

昨晚休息,今晚都是休息了,我睇緊明天的日本波同兩場U21的賠率啊!:071:
haha~好
咁祝你聽日贏多d~:036:
我聽日可能去踢波 唔知玩唔玩到日聯:026:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-6-19 03:35 PM 發表

其實一場波~~睇飛好d
我覺得重飛~~
平手係選高水有so
不過今日我睇好客:097:
但唔知買唔買
yes 所以睇埋臨場有無動靜
睇好客都唔出奇 haha~因為正常係客勝機會大
或者今晚一齊再睇睇~

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-6-19 03:40 PM 發表
自已落場踢好了!:071:
日本波都是追自已銀行隊好了!:041:
:096:我都想
可以益下大家 我會好似華倫咁 臨尾送個own goal:097:
包唔會輸:036:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-6-19 03:44 PM 發表
今日...我都入黎撐下個場先...我今日同路路一樣...會投注...亞盤..哈馬比 , 我既分析係....
http://www.188channel.com/viewthread ... &extra=page%3D1
多謝兄弟撐場~
今晚到我地雙劍合璧:097:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-19 04:28 PM 發表

我就用計分估戰意:097:
佐仔聯賽屬大哥級別
開季前以錢彈政策招兵買馬
反④O有限季前並無太大的增兵:026:
排第四位佐仔9場已得16分
而帶頭艾夫斯堡11場得19分
排第5、6位馬模、卡爾 ...
thx v仔~
我都認同 但係哈馬比係瑞超都叫做實力份子
但今季踢到同d升班馬差唔多咁 榜尾除左一隊6分
大家都爭果1,2分 我唔知今仗贏唔贏到佐加頓斯
但係點講都唔想跌落下游 1分都係分
所以覺得會踢下爭氣波 而且佐加頓斯只要唔輸都可能收貨:035:
當然贏就最好:036:

引用:
原帖由 james1325 於 2007-6-19 06:29 PM 發表

我估開大 最穩陣:097:
haha~可能啦
不過自己覺得會開細:097:
一、兩球上落
哈馬比打單箭頭多 要佐加頓斯波 不離十二碼、角球頂入
佐加頓斯主場就勁 客場入球能力一般 但哈馬比要入波又唔易
當然要玩細 不如玩半場和:096:  兩隊上半場 試探下:097:
下半場點玩 唔駛擔心

祝你贏多d啦~:036:

引用:
原帖由 james1325 於 2007-6-19 06:30 PM 發表
慘人
咁你點睇日聯ar
新潟天鵝 對 FC 橫濱 主
磐田山葉 對 大宮松鼠 主
尼2場得唔得ar
兩場照看ok ar

天鵝上仗比松鼠打斷了4場不敗
今仗返回主場 不會放過FC橫濱
而且天鵝主場遠離其他球隊 再加上FC橫濱作客既實力(老實講應該係升班馬中最弱的一隊......)
還有佔優的往績 只嫌主勝@1.60 好似高了些少
或者同陣中有些主力不能出戰有關 明天看看有沒有特別傷兵啦

磐田山葉主場已經二連敗 相反客場二連勝
十分奇怪 往績完全壓到性勝松鼠 再加上松鼠作客至今未嘗一勝
主勝有@1.57 都高d些 因為松鼠依然要努力拎分 否則.......
又係睇睇陣有無主力出唔到
不過松鼠作客鐘意玩「縮」自己知自己事
攻力疲弱 贏就贏唔到 摸和已經有交代  
半場和都唔奇
若果磐田full team的話主勝ok

引用:
原帖由 james1325 於 2007-6-19 06:59 PM 發表

好中肯
聽日臨買前 一齊再研究下
如果講古惑既話磐田山葉似d 因為可以主場可以輸比FC橫濱:030:
而天鵝主場都可以比人抄0:6
叫你買 都咪話唔驚:028:

引用:
原帖由 james1325 於 2007-6-19 06:59 PM 發表

好中肯
咁我可以係where睇有冇咩人唔出得ar
馬會果度有個分析 都會提及d
我記得好似官方網會有寫 但自己未睇過
通常都係睇下網上d資料

如果要我買我會要晒兩場讓球客+1
古古惑惑:096:  又送分比弱隊
不過FC橫濱應該預左降班 所以磐田半場和/松鼠+1 x 天鵝主勝算:097:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-6-19 07:13 PM 發表
慘人,,你都玩返個呀,,,,我等英超再玩,:071:
係呀 姑姑:023:
姑姑古裝真係唔同d:097:
haha~我都係搵岩場次先玩者
希望可以捱到去啦
多謝輝留言:036:
遲d英超睇你啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆