上一頁下一頁
發新話題

食得QQ人妻太多,教下各位.........

收藏  |  訂閱
150  46.8k

detail, clear and deeply, good lesson. :smile_38:

thks for report

為乜............:smile_42: :smile_42: :smile_39:

自已要有本事先, 有本事搵個正經的人家, 又唔驚佢無錢使。
中可以搵工人CHECK著佢。
如果真係唔得, 係香港搵個件就唔使怕啦。

引用:
原帖由 boboliwc 於 2007-6-10 03:36 PM 發表
你所講D事係人都知啦!等如係人都知吸毒有害啦!但有幾多個做得到?一句講晒,玩得咁辛苦有乜好玩?冇錢冇時間就咪玩!趙世曾咪玩北妹玩幾十年,人地有冇你咁多煩惱?船頭驚鬼船尾驚賊!晒九氣?:smile_45:  
唔知你有無看清楚我篇文,我好似一路提醒兄弟去玩大陸妹可以,但係娶就要三思。而且你講阿趙生,佢簡直係我偶像中偶像,佢一世人享受了我五世人,而且他十隻手指唔漏水,你無聽佢d女戴的首飾係他借唔係送,一返入屋就即刻收返入夾萬,唔似呢度d小朋友下下話送野。仲有,有錢佬出來玩女唔使自己上QQ搵,唔知你聽過有種工作叫PA未?(即係Personal assistant)
引用:
原帖由 uron99 於 2007-6-11 12:49 AM 發表

樓主緊係戴左綠帽先變到而家專食人妻啦,真可憐,快d去睇心理醫生喇,無謂害人害己,變左態救唔番?
呢位小朋友,你唔滿意唔緊要,不過講野唔好燒到別人家人,你甘清高唔好上大陸FOC祖國QQ妹,食完又唔娶人做老婆。不過教精你都無用,以你得罪人多稱呼人少嘅做人方法,都唔會叻得去邊亦唔會搵得幾多錢。
引用:
原帖由 bradwong 於 2007-6-11 09:43 PM 發表
自已要有本事先, 有本事搵個正經的人家, 又唔驚佢無錢使。
中可以搵工人CHECK著佢。
如果真係唔得, 係香港搵個件就唔使怕啦。
其實我字襄行間,都係提咁意思

PS: 我個簽名唔係因為老婆出牆,係用來提醒下自己唔好玩得咁盡---家有賢妻

回覆 #75 wah-d 的帖子

引用:
原帖由 uron99 於 2007-6-12 12:24 AM 發表
小朋友咪on99啦
你咁能叻就唔使係度吹喇
一陣又扮能晒師夫wah-d,一陣又整個newboy169出黎吹
真係on能99玩賓州:smile_40:

wah-d post      http://i5.photobucket.com/albums/y170/newboy138/422938473a.j ...
on99小朋友,我好似一直無角色扮演,連呢度班主同超級版主都知係同一個人,乜你唔知呀?不過同你講野都有d浪費時間。

似乎又有一個上forum搵交閙嘅超低能、勁搞笑小朋友

其實怕這怕那,娶來做咩?

C兄好野:smile_42:

講得好好啊,一針見血,謝謝分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆