上一頁下一頁
發新話題

[其他] __________MoLo!推波1026________

收藏  |  訂閱
66  38.2k

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-23 11:24 AM 發表

爆左post...要開新帖

史達比克 vs 史達

主隊近況佳 近+場7勝 2和 1負

今仗主場對作客一般既史達

應可支持...

1:0 / 2:0
支持史達比!!:071: :071:

引用:
原帖由 alexXE 於 2007-8-13 01:38 PM 發表
尋日 都輸左一舊水

$10 注...:029:
昨晚都是輸得慘!:028: :028:

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-23 11:24 AM 發表

?br />
馬會開飛2.05...賣左一陣回到2.2

外面現在2.1

讓平半又有飛落--->1.87

搞咩呀??唔睇夜飛嘞...:097:

博下波蛋先:096:

1:0 / 2:0
支持摸佬雖然這場我都買了,唔講我買什麼吧!:096: :096:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-8-22 01:21 AM 發表

hiya
咁早:032:
加油啦
早抖
係啊!真係好小人,我都早點睡了!:025: :025:
法國輸梗,我個雙好有机會了!:096:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-8-23 12:19 AM 發表

我都估俄羅B勝,唔緊要啦,下次啦:041:
日本仔好好分都無買!:028: :028:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-8-23 12:22 AM 發表

我都有買日本仔,個個唔買,我就去買,最高水先入貨:025:
睇下荷蘭橙生唔生性!:023: :023:

HiHi!!
今晚玩唔玩啊!cowcow!:023:

引用:
原帖由 icycow 於 2007-8-24 08:03 PM 發表
hihi   jjchui

卡爾斯耶拿 @ 2.4 :071: :071:
德乙唔識睇又無乜把握!睇定先!:023: :023:
我信心都是洛達讓主2.45!!:071:
等埋必勝會會長心水!:096: :096:

引用:
原帖由 kelubin 於 2007-8-24 08:20 PM 發表

洛達個場鬼到無朋友~
由1.4 去1.65再去1.6到而家1.5~:044:
唔買好過~~~
洛達都應該贏到荷華,不過睇佢贏唔贏得多!
都是想讓主數荷華!:071:

引用:
原帖由 icycow 於 2007-9-2 08:49 PM 發表

LONG TIME NO SEE
Long time no see!!Don' t bet any match!!!!:096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆