上一頁下一頁
發新話題

[其他] __________MoLo!推波1026________

收藏  |  訂閱
173  38.2k

引用:
原帖由 icycow 於 2007-7-26 03:36 PM 發表
For 熱身賽 ... all think it most be draw game ..

in 2004 celtics did win Nescatle once 2-1 and then no more for 熱身賽 la ...

this time newcastle invite celtics again ...

In 2004 .. cel ...
bet 1:1 haha:071:

引用:
原帖由 月之狼 於 2007-7-26 03:43 PM 發表
今日無幾多場可以揀=.=
咁咪仲好...

等联賽啦...賭到爆呀:096:

引用:
原帖由 別問膠是誰 於 2007-7-26 04:29 PM 發表
MOLO你終於食到隻令你沈船既肥雞........?
快d救我呀...

今晚又偷跳...死未:028:

引用:
原帖由 terryhh 於 2007-7-26 04:33 PM 發表
樓主
芝華士果場開大買唔買得過??
美職成日大..

芝華士都可以大得起啩

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-7-26 04:34 PM 發表

不如有隊開了紀錄,補和波或1-1波膽,如果未去訓的活!:023:
咁要小心啦...

引用:
原帖由 kelubin 於 2007-7-26 05:58 PM 發表
貼張ticket 開心下先~~:097:
169725-JUL-2007
21:06 過關
4X5
主客和
主客和
讓球主客和
讓球
星期三 11 法林明高 (主) 對 阿美利加納泰 (客)
主 @ 1.60
星期三 15 彭美拉斯 (主) 對 華斯高 (客)
主 ...
haha...4x5...good:036:

引用:
原帖由 icycow 於 2007-7-26 08:20 PM 發表

你知唔知貼飛係犯法ga... 你 事後TICKET 會令cowcow勁唔開心 .. :071: :071:
haha....:096:

what ar:092:

引用:
原帖由 kelubin 於 2007-7-26 09:06 PM 發表

hahaha~
其實我而家都開始少跟其他巴打~~
因為........自己分析始於好d~~~~~~~~~~~
如果同路ge就放心d~
如果唔同路, 好似唔同摸兄個d, 一係唔買, 一係就買好細咁玩下~~~
又可以問下牛牛兄意見同有多有用 ...
k仔...

咁客氣:097:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-7-26 09:41 PM 發表

:096: 巴甲又黎踢假波
主勝開唔出:097:
有可能:122:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-7-26 09:48 PM 發表

:097: 係啦
保地花高主場5連勝入15球失2球
而青年人作客1勝4負 仲要d人又唔係勁 邊有爆冷本錢
偏偏主勝開頭仲有@1.60 榜首主場vs下游球隊 派錢?咁好人:036:
人地聖保羅主場都係得@1.35 仲要無保地高花 ...
和波都好喎:096:

0:0/1:1:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆