上一頁下一頁
發新話題

[其他] __________MoLo!推波1026________

收藏  |  訂閱
64  38.2k

3比0:027:

我個3比0波膽呀,冇左啦:044: :044: :044:

5比0啦:027:

客其他1.02:044: :044:

引用:
原帖由 kelubin 於 2007-7-23 09:27 PM 發表
i thk 0:5 to the end~:097:
6比0啦:044:

引用:
原帖由 kelubin 於 2007-7-23 09:28 PM 發表

p 兄又入貨na:096: :096:
一入又輸:043: 輸多幾十:043:

引用:
原帖由 kelubin 於 2007-7-23 09:34 PM 發表

好ar~~~
諗諗一陣個3場先~~~~~~
細大大:097: :071: :098:

引用:
原帖由 kelubin 於 2007-7-23 09:42 PM 發表
今晚d ball一d都唔好買~~~
買少少玩下算lu~~~:122:
唔好將昨天咁辛苦win番黎d 錢lose 晒~~:025:
講得好好,因為今天的賽事真係好難買的,所以睇下算吧啦,冇啦啦俾曼聯整走我D錢,一早諗客其仔,見今日D飛係咁落,所以先唔敢買,咁就俾佢玩番轉頭啦:043: :043:

引用:
原帖由 kelubin 於 2007-7-24 08:00 AM 發表

yes ar:044: ~
好彩昨天只係買左3x4 10蚊~:098:
lose左都唔赤:096:
我冇買到,我睇好特利堡勝,但係昨晚輸左,唔再追,驚住再有損失,所以買左自己心水既2串1,仲要等多2天先知收唔收到錢,就係希爾星堡大波波+伊拉克win(受讓1.7倍),不過自己都睇好生化武器可以擊敗大長今,冷win吧,咁樣我睇波都冇咁驚,安全一點吧:096:

引用:
原帖由 icycow 於 2007-7-24 08:06 AM 發表
hahah .. . luckily slept jo  and forget everything
唔係呀,你都話買下盤架,又唔記得買,成日都訓著左,下次早飛啦,好似我咁買定2日後的隊:096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆