上一頁下一頁
發新話題

[其他] __________MoLo!推波1026________

收藏  |  訂閱
1.7k  38.2k

引用:
原帖由 kelubin 於 2007-7-23 09:34 PM 發表

好ar~~~
諗諗一陣個3場先~~~~~~
細大大:097: :071: :098:

p brother wait u la

今晚d ball一d都唔好買~~~
買少少玩下算lu~~~:122:
唔好將昨天咁辛苦win番黎d 錢lose 晒~~:025:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-7-23 09:35 PM 發表

細大大:097: :071: :098:
似大大細多D啵:086:

hahah ..   why not bet home win ga ..  3 match all home win ?

icycow

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-23 11:28 AM 發表

點解好似好耐無見咁既:030:
你真係好耐冇蒲過頭:096:

2,3 場 摸兄都tips home win~
第一場好似 - 1 is too high~~

引用:
原帖由 kelubin 於 2007-7-23 09:42 PM 發表
今晚d ball一d都唔好買~~~
買少少玩下算lu~~~:122:
唔好將昨天咁辛苦win番黎d 錢lose 晒~~:025:
講得好好,因為今天的賽事真係好難買的,所以睇下算吧啦,冇啦啦俾曼聯整走我D錢,一早諗客其仔,見今日D飛係咁落,所以先唔敢買,咁就俾佢玩番轉頭啦:043: :043:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-7-23 10:31 PM 發表

講得好好,因為今天的賽事真係好難買的,所以睇下算吧啦,冇啦啦俾曼聯整走我D錢,一早諗客其仔,見今日D飛係咁落,所以先唔敢買,咁就俾佢玩番轉頭啦:043: :043:
yesar!!
本來諗住玩幾十蚊
點知, 半場買多50蚊~~:043:
唉~

今晚買10蚊算na!!:046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆