上一頁下一頁
發新話題

[其他] __________MoLo!推波1026________

收藏  |  訂閱
1.7k  38.1k

甘就要 3-0 啦 ...  :071: :071:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-7-23 01:32 PM 發表

如果踢返對韓國水準
唔貪心我要讓二粒:030:
曼魚淨勝三蛋已經關人個關:097:
ok....0:3:071:

引用:
原帖由 icycow 於 2007-7-23 01:35 PM 發表
甘就要 3-0 啦 ...  :071: :071:
細波喎:092:

小弟真係睇唔明
點解 MU win
1-0 9.5
2-0 8.0
3-0 10.0 :092:
4-0 6.0
5-0 7.5

你話大炒波膽熱過 1-0, 2-0 完全明白

但係 無啦啦 3-0 有 10 倍就真係唔明白

有望高人指點

vickysoo,

細細地咪好 ...甘大做咩呀 ...

d 球星都攰到甩肺 ... hahahah

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-23 01:36 PM 發表
ok....0:3:071:
曼魚應該一如過去半場用正選
下半場換得幾多就幾多
半場應該狂風掃落葉格:071:
下半場明放水時間
睇深圳有無力破蛋囉:096:

3.5球係大 ...  if 3-0 rate 太低即是講比人知開細 ...

又或者甘講 ... 要大波就唔係 3-0

好 啦 .. 大家 win 多 d ... :097:

引用:
原帖由 alexXE 於 2007-7-23 01:38 PM 發表
小弟真係睇唔明
點解 MU win
1-0 9.5
2-0 8.0
3-0 10.0 :092:
4-0 6.0
5-0 7.5

你話大炒波膽熱過 1-0, 2-0 完全明白

但係 無啦啦 3-0 有 10 倍就真係唔明白

有望高人指點   
波膽
球隊1:02:02:13:03:13:24:04:14:24:30:01:12:23:34:4其他
深圳上清飲61111912512512515515515515514123552618011.9
曼聯117167.5145151581151

澳門程況一樣...3比0仲好分

唔通博大家唔信:044:

it could be high/Low start from 3.5 ... so 3-0 is a break point,

if u believe High @ 1.45 can open and then 3-0 is impossible to be happened. la la la :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆