上一頁下一頁
發新話題

[其他] __________MoLo!推波1026________

收藏  |  訂閱
173  38.1k

__________MoLo!推波1026________

德乙

緬恩斯 x 亞琛

祝大家贏多D...

阿仙奴         
PSV              
巴素利         
加拉塔沙雷   

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-23 11:26 AM 發表
摸佬繼續出心水....一定支持到底
點解好似好耐無見咁既:030:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-23 11:31 AM 發表

我衰...經常入黎偷睇...又唔留言:032:   下次偷睇左..一定留言講兩句:122:
唔咁講啦...

我都少留言:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-23 11:36 AM 發表
不過...我呢排(其實都好耐)好燈下...細注果d就比我中, 一有信心果d...買大少少就炒晒...仲要90min先輸(好多時)....唔知搞咩...激死:032:
休息一下會好d

快d快d回復:036:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-7-23 11:57 AM 發表
一場日本
一場真凸
真係輸到訓街呀模兄:043:
快D出二場救救命先:096:
無要洛辛堡咩..

1.75好好味喎:097:

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-7-23 11:59 AM 發表

利斯菲體育會94分鐘俾保地花高追和......我條過關即時變粉絲....:043: :043:
me too:029:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-23 12:06 PM 發表
希堡x華加,如有飛到就多數瓜得<<-----即係一有落飛...就可以唸對家?
改返個標題先:097:

真係要睇飛數...

好難講:035:

引用:
原帖由 h仔 於 2007-7-23 12:19 PM 發表
曼聯下盤

成班曼聯友走去買自己輸撈翻一筆:096:

開個2.5球等大家連走盤機會都冇.....博曼聯贏唔到3粒:071:

(又吹水唔抺咀添:096: )
我都覺:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-23 12:24 PM 發表

不過...希堡x華加<<---我初步睇...兩隊都ok wor!
但..摸兄...你意思係想叫大家夜d睇下...會唔會有落飛而可能係假象?  right?
不如咁講...
大家都會用自己既一套理論同分析去理解每一場賽事

我自己就會特別去留意終盤前既倍率

但倍率既變化亦不是代表一切

亦好難一概而論

如..有時開賽前主隊倍率突然下插..

大家可能會覺係有大注投主隊而影響倍率

但要記住....要同時留意是否係有真飛到

定...或是莊家刻意調盤...飛到要配合投注傾向

勿盲目跟飛投注.....

多d做工課...係就花多左d時間..

但好過賽事一多...大家就會求其亂串4,5場

唔通就咁會比大家過哂關???

唔好意思...我都唔知自己講左去邊..:096:

唔好介意:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆