[其他] __________MoLo!推波1026________

收藏  |  訂閱
16  38.1k

摸佬繼續出心水....一定支持到底

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-23 11:28 AM 發表
點解好似好耐無見咁既:030:
我衰...經常入黎偷睇...又唔留言:032:   下次偷睇左..一定留言講兩句:122:

不過...我呢排(其實都好耐)好燈下...細注果d就比我中, 一有信心果d...買大少少就炒晒...仲要90min先輸(好多時)....唔知搞咩...激死:032:

希堡x華加,如有飛到就多數瓜得<<-----即係一有落飛...就可以唸對家?

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-23 12:17 PM 發表
改返個標題先:097:

真係要睇飛數...

好難講:035:
不過...希堡x華加<<---我初步睇...兩隊都ok wor!
但..摸兄...你意思係想叫大家夜d睇下...會唔會有落飛而可能係假象?  right?

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-23 12:48 PM 發表

不如咁講...
大家都會用自己既一套理論同分析去理解每一場賽事

我自己就會特別去留意終盤前既倍率

但倍率既變化亦不是代表一切

亦好難一概而論

如..有時開賽前主隊倍率突然下插..

...
我都認同摸兄既見解...我通常都開波前半個鐘至一個鐘先落注(重心場次)....其他玩過關既投注就...會睇賠率同往績而決定!

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-25 05:45 PM 發表

唔係啩...咁都得:030:

日本果場都想要 0:0
我原本想買日本win...而家落注前..改左買沙地+1

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-25 11:56 PM 發表
大家有無好野呀

仲睇緊無乜重心
史特加 [+0.5 / +1] <<---會買呢個盤

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-26 12:04 AM 發表
咁呀!
我想要客喎:025:
我原本揀拜仁...不過...見標準盤落飛1.8-->1.7(macau), 1.85--->1.75(hkjc)...再對比亞盤賠率....總係覺得macau仲有1.7<--好荀咁!
相信...呢場同你打對台...又要預左輸(摸兄係uwants心水最穩定的一個)

引用:
原帖由 terryhh 於 2007-7-26 12:15 AM 發表

咁你又打對台?摸兄係uwants心水最穩定的,又要預左輸
好矛盾啊你:025:
我意思係...我已經買左...史特加 [+0.5 / +1], 而摸兄係uwants心水最穩定的,咁...咪即係又要預左輸 lor!

前往最後回覆