上一頁下一頁
發新話題

[其他] __________MoLo!推波1026________

收藏  |  訂閱
66  38.1k

引用:
原帖由 icycow 於 2007-9-3 11:16 PM 發表

LONG TIME NO SEE  ......HOW ARE YOU  
Cow Cow 昨晚出現一會就走?

AC我只買半場和算了!
赫斯都係最睇好!!:023: :023:

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-9-3 11:23 PM 發表

正確:036:
Yeah!!我都是細注2  x 1!! :023:

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-9-3 11:31 PM 發表

win more brother:097:
THANK 我昨晚贏了拉科下盤同尼斯平手:096:
今晚赫斯怎樣看?:023: :023:

引用:
原帖由 icycow 於 2007-9-19 10:01 PM 發表
MOLO COME BACK LA ...... HORSE ??!!!:044: :044:
牛牛都番來了!!:025: :025:

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-23 11:24 AM 發表

阿仙奴

阿記想佢贏時佢會贏唔到...
但當大家睇淡佢時就贏比你睇!

今晚主勝有兩水...:025:
即係睇好定唔睇好???咁就睇你點睇!

主讓平半照要

1:0 / 2:0

PSV主勝應該無難度...
1.8水.. ...
支持阿記!!支持摸佬回歸!!

巴塞那場買細怎樣看啊!?:023: :023:

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-23 11:24 AM 發表

阿仙奴............................WIN

阿記想佢贏時佢會贏唔到...
但當大家睇淡佢時就贏比你睇!

今晚主勝有兩水...:025:
即係睇好定唔睇好???咁就睇你點睇!

主讓平半照要

1:0 / 2:0

...
兩場都落得好勁啊o的飛!!

巴素利支持下!!:023: :023:

引用:
德乙揾食波天下

馬會今日有一場淨開主客和...
而無開Handicap亦無開讓球主客和既賽事

奧斯納貝克 vs 奧厄

主和客 2.2 3.25 2.78

外面主讓平半 2 / 1.8 水

兩隊近況十分一般...但有自家紀 ...
支持摸佬!

第一場都買了和波!:025: :025:

加埋拿華半場和過芬洛大波波!!:071: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆